ANNONS

Min kulör ”Refelctions by Add Simplicity” hos Villa Ljungberg

/

Fondvagg reflectionbyaddsimplicity hos villaljungberg 5

Följ med hem till Villa Ljungberg! Jag blir alltid så glad när jag ser min färg ”Reflections by Add Simplicity” i andra människors hem. Kulören kom ut tidigt i våras. En greige kulör som jag tycker har perfekt balans och har lite rött i sig vilket inte gör den kall. Finns hos Nordsjö.

Här ser vi den som fondvägg hemma hos Mia och Magnus. 3 barns föräldrar som precis flyttat in i sitt nybyggda hus, som de själv ritat.

Fondvagg reflectionbyaddsimplicity hos villaljungberg 7

Fin inspiration för dig som älskar moderna linjer men ändå vill ha en personlig värme. De inreder i en naturnära inredningsstil där de gröna växterna blir accentfärgen.

Fondvagg reflectionbyaddsimplicity hos villaljungberg 2 1

Enligt Feng Shui har de lyckats fint i blandning mellan materialen. Det blanka bordet mot värmande mysiga fårskinn på stolarna. Ruffa korgar som mjukar upp de raka moderna linjerna.

Villaljungberg montage 3

Om du gillar kombinationen av inredningstips, nybygge, kalasteman, pyssel, design, dekoration m.m. Eller som Mia själv skriver- ”Allt som gör hemmet till en skön
plats att vara på, och lite till” kan jag verkligen rekommendera er hennes blogg Villa Ljungberg.

Villaljungberg montage 2

Hon har alltid fina och inspirerande bilder med litet tips att ta tillvara på. Nu har bloggen varit igång ca ett år och är fylld med härliga inlägg att botanisera bland.

Villaljungberg montage 1

Har ni idétorka ang. vad ni ska hitta på med barn eller barnbarn en regnig dag, så kolla under ”pyssel”, där får ni garanterat inspiration! Och som mor till en dotter så vet jag att hon också har ett inlägg med ett mycket populärt och fungerande ”slimerecept” med ansiktsmask som grund, till er med barn som gillar detta). Alltså färgglada idérika tips kring pyssel och annat kul för barnen som ni aldrig kommer att hitta här! Hihi!

Villaljungberg montage 4

Ni hittar Mia här:

Instagram: @villaljungberg
Blogg: villaljungberg@blogspot.com

Ha nu en riktigt fin söndag!

Kram från husvagnen i Bromölla! Imorgon lovar jag bjuda er på kunglig glans från Stockholm.

Kram på er,
Jannice

Bilder publicerade med tillstånd från Mia Ljungberg

.

.

11
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00