Min kulör ”Refelctions by Add Simplicity” hos Villa Ljungberg

 

Fondvagg reflectionbyaddsimplicity hos villaljungberg 5

Följ med hem till Villa Ljungberg! Jag blir alltid så glad när jag ser min färg ”Reflections by Add Simplicity” i andra människors hem. Kulören kom ut tidigt i våras. En greige kulör som jag tycker har perfekt balans och har lite rött i sig vilket inte gör den kall. Finns hos Nordsjö.

Här ser vi den som fondvägg hemma hos Mia och Magnus. 3 barns föräldrar som precis flyttat in i sitt nybyggda hus, som de själv ritat.

Fondvagg reflectionbyaddsimplicity hos villaljungberg 7

Fin inspiration för dig som älskar moderna linjer men ändå vill ha en personlig värme. De inreder i en naturnära inredningsstil där de gröna växterna blir accentfärgen.

Fondvagg reflectionbyaddsimplicity hos villaljungberg 2 1

Enligt Feng Shui har de lyckats fint i blandning mellan materialen. Det blanka bordet mot värmande mysiga fårskinn på stolarna. Ruffa korgar som mjukar upp de raka moderna linjerna.

Villaljungberg montage 3

Om du gillar kombinationen av inredningstips, nybygge, kalasteman, pyssel, design, dekoration m.m. Eller som Mia själv skriver- ”Allt som gör hemmet till en skön
plats att vara på, och lite till” kan jag verkligen rekommendera er hennes blogg Villa Ljungberg.

Villaljungberg montage 2

Hon har alltid fina och inspirerande bilder med litet tips att ta tillvara på. Nu har bloggen varit igång ca ett år och är fylld med härliga inlägg att botanisera bland.

Villaljungberg montage 1

Har ni idétorka ang. vad ni ska hitta på med barn eller barnbarn en regnig dag, så kolla under ”pyssel”, där får ni garanterat inspiration! Och som mor till en dotter så vet jag att hon också har ett inlägg med ett mycket populärt och fungerande ”slimerecept” med ansiktsmask som grund, till er med barn som gillar detta). Alltså färgglada idérika tips kring pyssel och annat kul för barnen som ni aldrig kommer att hitta här! Hihi!

Villaljungberg montage 4

Ni hittar Mia här:

Instagram: @villaljungberg
Blogg: villaljungberg@blogspot.com

Ha nu en riktigt fin söndag!

Kram från husvagnen i Bromölla! Imorgon lovar jag bjuda er på kunglig glans från Stockholm.

Kram på er,
Jannice

Bilder publicerade med tillstånd från Mia Ljungberg

.

.

 

 1. John skriver:

  Ännu en fin Greige färg..Har svårt på skärmen att se.. Vad är största skillnaden mellan denna och simplicity Greige? vilken är mörkast och vilken har mest röd ton?

  1. Greige är lite mer varm och reflektions har lite mer rött i sig… drar liiiite liiite åt grålila… fina på olika sätt. måste provmålas. kram

 2. Elin skriver:

  Så snygg kulör! Såg sideboardet på första bilden och undrar om du kan ge tips på hur en ska tänka när det kommer till att dekorera dem. Jag har tre Ivarskåp från IKEA bredvid varandra som sideboard i vardagsrummet. Längst till vänster mot väggen står min tv vilket ger i princip två skåpbreddar med yta att ställa dekorationer på. Men jag får inte till det. Ser inte harmoniskt ut och ibland för tomt ibland för fullt och ibland känns det hara platt. Finns det bra ”regler” att följa eller har du andra bra tips.

  Mvh Elin

  1. Japp, tänk på att tv:n är stor och tung.. svart. Så kör en rejäl kruka till högen med en växt som tar för sig.. och sedan något lite lägre. Tänk motsatsförhållande och tänk hävstång.. du måste väga upp tv stora känsla. kram o lyckaa till.

 3. Susanne skriver:

  Hej!
  Jag undrar vad din nya butik ska heta?
  Med vänlig hälsning, Susanne

 4. SaraM skriver:

  Vilken underbart fin färg du tagit fram.
  Skulle Reflections greige passa en blå soffa? Jag har en grå färg på väggen i vardagsrummet nu men just den gråa färgen tar upp min blåa soffa så väggarna ser nästan blåa ut också, det blev lite mycket för min smak. Har letat efter en mer ombonad grå som har mer svärta i sig ganska länge nu. Kanske denna blir bra.
  Ps. Jag har din Simplicity greige i mitt sovrum och är supernöjd.

 5. Ann skriver:

  Färgen på väggen är jättefin, men jag undrar om jag är den enda som behöver färg i hemmet för att må bra?

  1. Nej det tror jag inte du har. Jag tror det beror på vilken person man är och vad man jobbar med. Jag gillar färg i mitt hem. Men jag går på dammiga toner istället för starka. Men färg är det oavsett om det är pastell , klara eller dämpade toner..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..