Jag tipsar, du väljer – krukor i silver

Krukor i silver

Skarmavbild 2018 08 29 kl 09 31 52

 

Silver kommer stort inom modet men även inom inredning. Jag behövde själv silverkrukor till ett jobb och scannade marknaden. Här har jag valt ut tre varianter i olika prisklasser och material, och som vanligt är det du som väljer.

Budget:
Den här krukan hittade jag hos Jotex. Bra pris från början och med ytterligare rabatt i detta nu.

Mellan:
Kruka i mjukare rund form i aluminum från By On, finns hos Designonline.

Lyx:
Den klassiska krukan Vågig i tenn från Svenskt tenn. Ljuvligt vacker men i en annan prisklass.

Vilken väljer du?

Ha nu en fin dag kära ni!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

 1. Hej. Har inspirerats av din tvättstuga och vår renoveras inom kort. Jag har en fråga. Det ser på en bild ut som att du har något som jag tror är en utfällbar tvättlina. Den sitter på din bild uppe på väggen, bredvid tvättmaskinerna. Är det en tvättlina? Isf vad är det för märke/leverantör? Med vänlig hälsning, /Charlotta

  1. Den är från hornbach! inte lång utan bara en 70 cm ut!

 2. Lisa skriver:

  Jag tror att Mellan-varianten finns på Plantagen också… (?)

 3. Åsa skriver:

  Åhh det mellan varianten gillar jag mycket👌 kul med sådana inlägg med budget, mellan och lyx!!! Kram❤

 4. Slötittar på Pitch Perfect 2 på tv och insåg att Anna Camp som är med är så lik dig 😀
  Ha en bra kväll!

  1. måste jag kolla upp bums 🙂 alltid kul hur man uppfattas. kram

 5. Kolla in Zelected by Houze. Där finns fina inredningsdetaljer i silver.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..