Första dagen i min nya studio!

I min studio denna måndag i september.

Img 5967

 

Men ett halloheeeej hörni från min studio! Första måndagen i september börjar jag alltså här. Med ett skrivbord, en stol, ett gäng kartonger, termoskaffe och provburkar med färg! Kan ju inte börja veckan bättre.

Img 5962 5b8cf480cea4a

Nu ska jag sätta igång och måla upp mina 2 kulörer ”Simplicity Greige” och ”Reflections by Add Simplicity” på väggarna här och ta beslut om vilken kulör som ska vara i vilket rum.

Ha nu en fin start på veckan! Och häng med mig på @addsimplicity Instastories om ni är nyfikna på vad som händer här i studion. Självklart kommer ni hänga med här på bloggen också, men det blir lite mer spontant och snabbare uppdateringar på Instagram.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Lisa skriver:

  Vad är det för skillnad på dina två färger du tagit fram hos Nordsjö? mer rött i den ena eller vad skiljer?

  1. Reflections är lite mer åt grålila och den andra upplevs mer åt greige (beige). kram

  1. Den här blir toppen till dig! Jag har en sååå lik fast svart. Denna tror jag blir kanon. Min är köpt på Ilva och superskönt. kram

 2. Camilla skriver:

  Grattis och lycka till med nya kontoret!

 3. Emmeli skriver:

  Grattis till nya kontoret! Såå kul!
  Själv tänker jag testa reflections i vardagsrummet när vi flyttar in i vårt hus… lövely!
  Kraaam

 4. Josse skriver:

  Ett stort lycka till med nya kontoret & målandet! Visade upp dina färger för sambon igår & övertalade honom att ”greige” borde få flytta in i vårat kök när det är dags att renovera där inne! Är så spänd på resultatet! Tänk dig den med ett svart trägolv. Drömmen!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..