ANNONS

Första dagen i min nya studio!

/

I min studio denna måndag i september.

Img 5967

 

Men ett halloheeeej hörni från min studio! Första måndagen i september börjar jag alltså här. Med ett skrivbord, en stol, ett gäng kartonger, termoskaffe och provburkar med färg! Kan ju inte börja veckan bättre.

Img 5962 5b8cf480cea4a

Nu ska jag sätta igång och måla upp mina 2 kulörer ”Simplicity Greige” och ”Reflections by Add Simplicity” på väggarna här och ta beslut om vilken kulör som ska vara i vilket rum.

Ha nu en fin start på veckan! Och häng med mig på @addsimplicity Instastories om ni är nyfikna på vad som händer här i studion. Självklart kommer ni hänga med här på bloggen också, men det blir lite mer spontant och snabbare uppdateringar på Instagram.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

12
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00