Första moodboarden till min Studio…

Här är min moodboard som ligger till grund för inredningen  min studio.

Skarmavbild 2018 09 05 kl 17 53 52

Här ser ni min första moodboard till min Studio. Beige, grått med kontraster av svart. Träslaget är valnöt och jag tror materialet är mässing, men jag är bra sugen på krom så vi får se helt enkelt. En modernare stil än den jag har hemma. Rakare former, mer sparsmakat, men där den gemensamma nämnaren ska vara harmoni och balans. Så klart!

Feng Shui – ett inredningsverktyg oavsett stil.

Igår målade jag och pappa köks- och utbildningsdelen i min egna kulör Simplicity Greige (finns på Nordsjö). Nu ska jag bara se vad jag kan hitta på med det lilla köket och luckorna.

Idag hoppar jag in i Mercedesen och drar mot mina hemtrakter i Småland! Med andra ord Vetlanda. Jag ska sitta i ”Skavlan soffan” ett Forum för Vetlandas näringsliv. I fint sällskap med melodifestivalens nya deligationschef Karin Gunnarsson och entreprenören och robinssondeltagaren Erik. Ska bli superkul att komma tillbaka till sina hoods i egenskap av inspiratör pga mina meriter.

Hoppas ni får en fin dag!

Stor kram

Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

 

 1. Josefin skriver:

  Elsker lampen👌 Hvilket merke/butikk?

 2. Lisa skriver:

  Följer med spänning förvandlingen av lokalen! Var hittade du det svarta skåpet med glasdörrar? Letar efter ett liknande. Tack på förhand.

 3. sara skriver:

  Kan du tipsa om någon NCS-kod som är lik dina kulörer (både Simplicity greige och Reflektions)? Tycker det är så svårt att se färger på en skärm =)

  1. Nej det kan jag inte då det är en framtagen färg som jag gjort för nordsjö. men däremot kan man hämta prov i butik eller provmåla en burk kostar 60 kr. det är det värt. 🙂

 4. Emmeli skriver:

  Väldigt nice! Ska bli kul att se resultatet sedan!
  Kommer och lyssnar på er ikväll, kan man ju bara inte missa… lycka till!
  Kram💕

 5. Jenny skriver:

  Så fint! Varifrån är det vackra bordet? Länge varit på jakt efter något liknande! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..