Första moodboarden till min Studio…

Här är min moodboard som ligger till grund för inredningen  min studio.

Skarmavbild 2018 09 05 kl 17 53 52

Här ser ni min första moodboard till min Studio. Beige, grått med kontraster av svart. Träslaget är valnöt och jag tror materialet är mässing, men jag är bra sugen på krom så vi får se helt enkelt. En modernare stil än den jag har hemma. Rakare former, mer sparsmakat, men där den gemensamma nämnaren ska vara harmoni och balans. Så klart!

Feng Shui – ett inredningsverktyg oavsett stil.

Igår målade jag och pappa köks- och utbildningsdelen i min egna kulör Simplicity Greige (finns på Nordsjö). Nu ska jag bara se vad jag kan hitta på med det lilla köket och luckorna.

Idag hoppar jag in i Mercedesen och drar mot mina hemtrakter i Småland! Med andra ord Vetlanda. Jag ska sitta i ”Skavlan soffan” ett Forum för Vetlandas näringsliv. I fint sällskap med melodifestivalens nya deligationschef Karin Gunnarsson och entreprenören och robinssondeltagaren Erik. Ska bli superkul att komma tillbaka till sina hoods i egenskap av inspiratör pga mina meriter.

Hoppas ni får en fin dag!

Stor kram

Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

 

LOADING..