ANNONS

Inredningstips – mörka väggar och neutral färgskala

/

Neutral färgskala i din inredning!

mo%cc%88rka-va%cc%88ggar

Om du har mycket fönster som skapar rusande energier i ditt hem, kan du med fördel måla väggarna mörka. Ju mattare desto långsammare rör sig känslan av flödet i rummet. Har du mörka väggar kan du jobba tvärtom med kontrasterna, alltså ljusare möbler.

mo%cc%88rka-va%cc%88ggar-1

När du använder dig av en neutral färgsskala som här (alltså grått, svart, beige eller vitt), glöm inte bort växtligheten i ditt hem som är extra viktigt när du saknar andra kulörer.

Onsdag och jag åker till min Studio för ytterligare fix. Ni anar inte så kul det är och så fint det blir med Simplicity Greige på väggarna och hur vi med små medel fixar det befintliga köket. Min pappa är en klippa som hjälper mig! Full av idéer och händig som få!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Esny

,

,

6
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00