Välkomna in på en första kik i min nya studio

En liten kik in i min Studio

Img 6230 5b9b6b7ce04b3

Välkommen in på en första kik i min studio. Väggarna är nu målade med min Simplicity Greige och jag smäller av så vacker den är. Får man säga så om sin egen färg? Jag har målat den i båda rummen och det är så kul och se hur den förändras i varma och kalla väderstreck. Fin på olika sätt. Kulören saluförs i Nordsjös butiker.

Img 6229 5b9b6bf375bc0

Stuckturen och listerna är ju bara såååå ljuvliga! Detta var den bästa lokal jag kunde få. Om ni bara visste så himlans glad jag är!

Köket har pappa och jag också fixat. Det kommer i ett eget inlägg, då jag inväntar handtagen. Men tänk vad man kan göra med små enkla medel. Sån skillnad det blev!

Nu inväntar jag bara möbler. Den här snygga soffan ska in i ovanstående rum. Har velat ha den sedan första stund jag såg den. Finns hos Layered interiör.

Fvdevgs2200

Nytt skrivbord är också inhandlat i valnöt, men kommer inte förrän om 5 veckor. Så länge kör jag Ikeabockar med lös skiva. Det går bra det också.

Img 6226

Img 6227 5b9b7143c2ad1

Img 6223

Inte mycket möbler som sagt, men en snygg radio i valnöt är inhandlad. Viktiga grejer det där med detaljer.

Hehe..

Nu önskar jag er den finaste av fredagar och en riktigt trevlig helg.

Stor kram
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Reklam för min egen kulör Simplicity Greige

.

.

 

 1. Hej! Det är verkligen en fin färg, mjuk och behaglig på något sätt. Kul med egen studio!
  Vet du möjligen var mattan på bilden i ditt förra inlägg är ifrån? Så fin och diskret.
  Hälsningar
  Kate

 2. Å så kul att få en liten tjuvkik 🙂
  Kommer ju bli den snyggaste studion ever!!
  Ska bli såååå spännande att se meeeer 🙂
  Stort LOVE på stuckaturer och höga socklar, så snyggt.

  Ha en riktigt fin helg!
  Kraaam Anna

 3. Grattis till lokalen!
  Den ser ut att vara helt fantastisk 🙂
  Färgen på väggarna är så fin och de höga socklarna kommer verkligen fram fint.
  Vi kommer flytta till ett större hus inom en tid, jag vet precis i vilket rum din färg kommer göra sig perfekt 🙂

  Trevlig helg!

 4. Wow. Makalöst vacker färgkombo. Mycket snyggare än det gråa som har varit i ropet så länge. Varmt och elegant. I like! Snyggt jobbat! 🌟 Trevlig helg!

 5. Hej Jannice!
  Vi ska måla om i vårt vardagsrum/allrum/kök som är allt i ett ca 70 kvm. Jag kämpar med näbbar och klor för att få igenom min vilja med färgen Simplicity Greige. Jag har måla upp ett prov som jag flyttar runt i olika hörn. Min man tror att färgen kommer att upplevas som mörk, men jag tänker inte ge mej. Vi har ett stort ljusinsläpp, 6 st fönster från golv till tak och breda stuckaturer och golvlister. Jag tänker mej vita ganska tunna gardiner till. Vad tror du? Jag behöver lite pepp för att få igenom detta projekt. Tack på förhand!

  1. Glömde skriva att vi även har ett stort ljusinsläpp i taket också och två smala fönster på var sida om den öppna spisen.

  2. Nämen herretider! Det kommer INTE bli mörkt. Bara extra vacker när det ramar in alla fönster. Vi har lika många fönster i vårt vardagsrum, där vi har en mörkare färg grå 2500 n och inte ens där är det en tillstymmelse till mörkt. Kör på!! kram

 6. Jag står och väljer mellan att köpa svart eller vitt kök. Kan det svarta bli för mycket? Har liknande färg på väggarna i köket som ovan. Eller lättar det upp om jag adderar dom andra elementen? Ditt kök ovan ser dock bra ut i svart mot resten av köket.

  1. tänker att det är stor skillnad på min lilla kokvrå och ett helt svart kök. hade nog gått på vitt ändå… kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..