ANNONS

Makeover med små enkla medel i studions kök – före och efter

/

Förändring i studions kök med små enkla medel

FÖRE

Img 5859

Som ni säkert vet vid det här laget har jag flyttat in i min nya studio. Köket är inte stort men fullt tillräckligt. Det ligger bra placerat i en hörna, men var lite oproportionerligt och inte i den stil som jag vill uppnå på mitt nya kontor.

Img 5860

Men med lite fantasi, en såg, lite färg och nya handtag kan man komma långt!

Så…

EFTER

Img 6235

Vi började med att såga skåpet baksida så det blev lika djupt som det andra, så det blev en fin balans. Sedan köpte jag en enkel vit lucka på Ikea och bytte ut den lantliga till en slät.

Vi köpte den mesta möjliga matta snickerifärgen i svart. Målade med finaste rollen (blir som det är spraymålat, fantastiskt!) och väggen är också i samma kulör, svart, men i ambiance xtramatt från Nordsjö.

Img 6236

Efter det att allt blev svart och enhetligt stack det vita kaklet iväg och jag valde ett stänkskydd från Ikea som har två sidor. Antingen som här i mässing, eller på andra sidan rostfri. Jag valde mässingen för att få fram den mer eleganta looken.

Img 6244

Sist men inte minst, pricken över i. Handtagen!! Habo Selection i  samarbete med Thomas Sandell underbara handtag i borstad mässing. Jag tog de längst för jag tycker det blir dekorativt till det enkla och behövs då det är så få skåp.

Visst blev det skillnad?

Kostnaden:

Färg ca 500 kr.
Handtag 500 kr.
Lucka 150 kr.
Stänkskydd 300 kr (räcker dock till mer).

Totalt 1450 kr

Nu ska jag investera i lite snyggt porslin och har snöat in på Mateus nya kollektion i samarbete med Sam Baron och Yatzer.

Slider3 1440x850

Visst vore det snyggt i den grå och beige tonen..?!

Ha nu en fin söndag! Här skiner solen och det är en ljuvlig dag. Måste ut bums!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,

32
115

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00