ANNONS

En titt in i vår matsal…

/

piedestal addsimplicity matsal-Återställd

Måndag morgon och dags att sparka igång veckan. Jag fick frågor om vår matsal efter att ha visat den på Instastories i helgen, så här kommer inköpsställen och mer info om möbler och dekoration.

Är fortfarande tokförälskad i våra matstolar från Olsson Jensen, köpta hos Inreda Utreda. En fyndad piedestal i marmor och mässing på Helsingborgs bästa loppis pryder hörnan, tillsammans med kruka och palm från Plantagen. Bordet är från PB Home. Spegel AYTM från Raw Deco och matta från Layered. Väggarna är tapetserade med Boråstapeters, Linen i färgen Airy Grey och i taket hänger lampa från Gubi. I fönstret tittskåp från Artilleriet. Vas på bordet HM Home. Ljusstake med 3 kulor, Svenskt tenn, ljusstake apa, My Habitation (finns inte mer). Grytunderlägg från Classic Collection.

Desenio addsimplicity matsal 708x992

Desenio addsimplicity tavlor matsal

Konsten är från Desenio när jag gjorde ett samarbete med dem. Sideboarden har jag ritat själv. Skulptur, Jonathan Adler. Lampa från vacker vardag. Vas från Hemtex.

Fin start på veckan till er alla! Min kommer innehålla allt ifrån striping av bil, till att besöka en potentiell kund, samt resa upp till Stockholm. Jag ska utbilda Nordsjös butikspersonal i moodboard och inredning. En riktigt kul vecka med andra ord!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

15
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00