En titt in i vår matsal…

piedestal addsimplicity matsal-Återställd

Måndag morgon och dags att sparka igång veckan. Jag fick frågor om vår matsal efter att ha visat den på Instastories i helgen, så här kommer inköpsställen och mer info om möbler och dekoration.

Är fortfarande tokförälskad i våra matstolar från Olsson Jensen, köpta hos Inreda Utreda. En fyndad piedestal i marmor och mässing på Helsingborgs bästa loppis pryder hörnan, tillsammans med kruka och palm från Plantagen. Bordet är från PB Home. Spegel AYTM från Raw Deco och matta från Layered. Väggarna är tapetserade med Boråstapeters, Linen i färgen Airy Grey och i taket hänger lampa från Gubi. I fönstret tittskåp från Artilleriet. Vas på bordet HM Home. Ljusstake med 3 kulor, Svenskt tenn, ljusstake apa, My Habitation (finns inte mer). Grytunderlägg från Classic Collection.

Desenio addsimplicity matsal 708x992

Desenio addsimplicity tavlor matsal

Konsten är från Desenio när jag gjorde ett samarbete med dem. Sideboarden har jag ritat själv. Skulptur, Jonathan Adler. Lampa från vacker vardag. Vas från Hemtex.

Fin start på veckan till er alla! Min kommer innehålla allt ifrån striping av bil, till att besöka en potentiell kund, samt resa upp till Stockholm. Jag ska utbilda Nordsjös butikspersonal i moodboard och inredning. En riktigt kul vecka med andra ord!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Tina skriver:

  Hej!
  Du har så fint och harmoniskt….
  En dum fråga: är det bättre att ha matbord + stolar i svart / mörkbrunt jämfört med vitt?
  Har kollat i lite FengShui litteratur och det verkar nästan uteslutande vara mörkt trä…
  Tackar på förhand 🌷

  1. det blir snabbare energier av vitt , vilket kan ge mer stress därför-.. kram

 2. Ann skriver:

  Jag noterar intresserat att ljusstaken och lampan på sideboardet liksom skapar ett harmoniserande ”par” trots att det inte är samma saker. Men samma stil på något sätt.
  Under däremot är det ”par i korgar”. Jag ser och lär 🙂
  Tack för alla tips och hjälp att skapa ett hem man kan trivas lite bättre i!

 3. Berit skriver:

  Apropå matta, vet inte om du lagt in samma eller köpt ny efter det nyinlada golvet. Mattorna du tipsade om i ett tidigare inlägg var snygga. Men tror inte de passar hos oss. Vitt bord med svarta stolar. Resten av köket som hänger ihop med vardagsrummet är vitt och svart. Måste ha någon där skiten inte syns så mycket. Barnbarn som kommer på besök och en man som sölar. 😂 Måste mattan vara så att hela stolen står på den när den dras ut. Eller ser det dumt ut annars? Tips? Kram

  1. Nej den behöver inte vara så men det är snyggast. men vi har heller ingen plats till det. Ikea har en snygg grå och svart randig som skulle passa hos er. grå bred rand och smal svart. kram

 4. Hej!

  Jag undrar hur ni har fäst den stora spegeln på väggen? Några bra tips för en plain spegelskiva?

  mvh
  Malin

  1. det är anordning på baksidan. två skruvar och sen häktar du bara på spegeln.

 5. Anna skriver:

  Vilken loppis är piedestalen ifrån? Blev så nyfiken när du skriver att du tycker den är Helsingborgs bästa! Hälsningar en loppisnörd i Malmö.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..