Bästa vita färgen med upp till 40% mer ljus

Nordic light från Nordsjö

Passar på att svara på många frågor som jag får här på bloggen i kommentarsfält och annat. En är vilken vit kulör som jag rekommenderar.

När vi fräschade upp hallen ner till tvättstugan förde det med sig att även trappan behövdes målas och hela trappuppgången.

Detta är en ganska så mörkt utrymme i vårt hus med få fönster. Då är färgen Nordic Space från Nordsjö mitt hetaste tips på väggarna! Hade den funnits när vi renoverad för ett antal år sedan hade jag valt den på hela övervåningen med lågt till tak.

Nordic Light är den vitaste helmatta väggfärg för målning man kan få inomhus. Fungerar på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv m.m. Tack vare en unik teknologin reflekterar Nordic Light upp till 40% mer ljus. Detta gör att rummet verkar ljusare och belysning kan reduceras med upp till 20% men ändå upplevas som lika ljust. Detta ger ju även en energisparande effekt. Hur bra? Lööööve it!

Det var dagens vitaste tips!!

Nu ska jag ut och besöka en potentiell kund!

Kram på er,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 

 1. Sofia skriver:

  Hej Jannice! Jag har en fråga. Vi håller på och ritar hus och jag är bekymrad över shar chi i blivande köket. Det är ett hörn från ett annat rum som liksom pekar mot köksön. Finns det något bra sätt att mildra ett hörn? Vi kan tyvärr inte göra det runt! Tack på förhand!

  1. Det är ju på något sätt att dölja med en växt som klättrar ner eller något tyg som hänger och skyler(kökshandduk).. men annars svårt.

 2. Annika skriver:

  Vad häftigt med en sådan färg. Tänk vad lite man vet om detta.

 3. Hej, roligt med inspiration. Hur är det med Nordsjös färger, finns det NCS koder till dem. Följer flera svenska bloggar och många nämner färger med namn. Bor i Finland och har inte tillgång till Nordsjös färger 🙁

  1. Tyvärr inte.. det är ju ett varumärke som de tagit fram, alltså vill de ju inte sälja det de lagt pengar på att marknadsföra till en konkurrent. kram

 4. Carin skriver:

  Hejsan! Först och främst, tack för all härlig inspiration du bjuder på! 🙂 Uppskattar särskilt alla tips om hur men rensar och röjer hemma. Dom blir man pepp av! Har en fråga om färgen du tipsar om ovan, kan man måla ”vanliga” tapetväggar med den eller är den mer tänkt till typ källarväggar och liknande?
  Ha en härlig torsdag

  1. Oh nej, den är tänkt till vanlig vägg. har jag här hemma. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..