ANNONS

Trädgård och färgsättning!

/

Trägård, färgsättning

Img 6394

Trädgården är extremt frodig nu och mycket blommar på nytt. Galet! Vi har plockat ner alla päron och äpple och det har till och med blivit äppelmos, päronmarmelad och kaka. Inte klokt!! Olikt mig kan jag lova, men bra nöjd är jag allt.

Idag gör jag planteringarna vid ingången av entrén något som är extra viktigt enligt Feng Shui. Det är ju här man välkomnas, det är här chi/energierna samt möjligheterna börjar och som sedan ska vandra vidare in i huset och förgylla tillvaron.

Cd052d6769f18b2e8b6df6a607f72802

I Feng Shui jobbar man med tvåsamhet likt väktare vid ingången. Det känns tryggt ett nästintill kungligt välkomnande.

Att jobba med tvåsamhet ger oss också en lugnande känsla då vår hjärna ständigt letar efter symmetri.

Så dagens tips!
Se till att skapa en inbjudande entré och njut av resultatet redan imorgon. Bättre start imorgon måndag kan man knappast få än att mötas av en vacker entré!

Och medans du pysslar i din trädgård, på din balkong, eller vid entrén lyssnar du såklart på vårt senaste poddavsnitt på Stilsnack. Där jag och Katarina tar er lyssnare via sminkväskan till väggfärgerna! Ett riktigt färgavsnitt!! Med all information du behöver veta kring färgsättning. Hur tänker man egentligen när man ska välja färg i ett rum? Vad ska man ta hänsyn till? Lyssna genom att bara klicka HÄR.

Stilsnack 2

Stor kram och fin söndag önskar jag till er alla!

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Bild nr 2, Homedit.com

.

.

8
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00