Bilder från vårt allrum – färgsättning i grått, blått och brunt

Bilder från vårt vardagsrum

allrum blå toner chamois

Här kommer några bilder från vårt vardagsrum där hemma. Kom på att det var hur längesen som helst som jag visade bilder hemifrån. Grått och blått, och för att det inte ska bli för kallt återkommer den bruna kulören här och där för att jorda och grunda inredningen.

Blått, ljust grått och brunt. Vatten, metall och jord. Redan där har man uppnått 3 element av 5. Med lite grön växtlighet, trä och med tända ljus samt bra belysning, eld, är alla de 5 elementen representerade.

allrum blå toner textil

Blått och brunt är en väldigt fin kombo och en klassiker. Inget man tröttnar på i första taget. (Kuddar och pläd, Chamois).
.

allrum blått addsimplicity

Förresten på torsdag tar jag över Sköna hems Instagram konto för en dag! Missa inte det!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

 

LOADING..