Skapa värme med djurmönster i din inredning och kapat konto

Leopard!

Eldelementet.

vardagsrum kuddar textil leopard stilleben

Visste du att djurmönster tillhör eldelementet? Alltså det ger samma effekt som den guldiga spegeln och bananen ovan.

Det är också därför det ger en sådan stor och balanserad effekt till exempelvis i en vita soffa, i kombination med pasteller och som här lite svart kontraster (både metall, vatten, trä, jord och eld finns i bilden ovan – kan du lista ut vad som är vad?). Perfekt för dig som inte gillar starka kulörer som rött, orange och gult men som ändå vill få in eldelementet i din inredning.

plantagen addsimplicity vinrött

Djurmönster blir extra vackert till sobra kulörer då det ger en kul kontrast mellan det lite feminina mjuka och hårda, riviga och lite kaxiga mönstret.

Img 6712

Önskar er en fin dag och glöm inte att idag har jag kapat Sköna hems Instagramkonto. Under hela dagen kan du hänga med mig på Instastories och i Instragram bjuder jag på massor med inredningstips! Vi ses på @skonahem !

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

LOADING..