3 inredningstips som höjer energin i ditt hem

3 inredningstips  som höjer energin i ditt hem

Valvet addsimplicity 03 1 kopia

Blombukett

En blombukett på bordet. Finns det något som kan göra så mycket för ett rum? Välj en färg på blommorna som antingen kontrasterar eller som går i färgvalen du har där hemma. Extra vackert är det med blommor i varma toner så här års. På så vis kompenserar du det kalla höstmörkret på ett fint sätt.

Valvet addsimplicity 04 1 kopia

Spegel

Speglar är inte bara en megastor trend just nu. Det är också ett fantastiskt hjälpmedel om du vill få energi och rymd till ett rum. Det förstorar och kan fungera som ett extra fönster. Det speglar det vackra, men tänk på att det fördubblar även ett stökigt skoställ, så tänk på var du placerar dina speglar.

Belysning

Ni har säkert märkt att det mörknar allt fortare om kvällarna. Nu är det dags att ta tag i belysningen där hemma. Tänk på att minst ha 7 belysningspunkter i ett rum. Att variera belysningen på olika höjder. Tänk dig ett vågspel och att rummets ljuspunkter är jämt fördelade. Tänk också på att variera mellan allmän belysning, spots, dekorationsbelysning, arbetsbelysning, punktbelysning och stämningsljus.

Fin fredag till er alla och trevlig helg!

Kram Jannice

Bild 1 och 2: Fredrik Ahlbäck, Valvet
Bild 3: Jannice Wistrand, Add Simplicity

 1. Tina skriver:

  Hej Jannice!
  Tack för alla tips under ”kapningen” av Skönahem Instagram….
  När du skriver ’7 belysningspunkter’ …. menar du då enbart lampor eller är stearinljus och värmeljus inräknat där?
  Ha en trevlig kväll och helg!

  1. Nja jag menar belysningspunkter, helst elektrisk.. de andra blir mer stämningshöjare. kram

 2. Berit skriver:

  Önskar er en skön helg!

 3. Rebecca skriver:

  Ni har det verkligen vackert! Ha en go fredag!
  Kram Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..