Inredingstipsmaraton på Sköna hems Instagram

Inredingstips maraton på Sköna hem

Img 6828

Missade när jag kapade Sköna hems Instagramkonto i torsdags, där jag gav en mängd inredningstips under dagen? Isf kan du läsa ikapp i helgen! In och kika! Så här såg mitt flöde ut!

För att inte missa mina inredningstips i fortsättningen och för att hänga med mig i vardagen på Instastories glöm inte att följa mig på Instagram där jag heter @addsimplicity.

Fin kväll till er alla!

Kram Jannice

Bilder från Instagram @addsimplicity

.

.

 

  1. Andrea skriver:

    Hej Jannice!

    Tack för alltid fina tips och tankar. Så roligt att börja tänka/inreda/röja utifrån fengshui-perspektivet! Undrar om du vet med dig att du någon gång skrivit om TV:ns placering i ett rum, mediamöbler osv?

    1. hur tänker du ? Det jag brukar säga är att man inte ska se tv direkt när man kommer in i ett rum. trevligare att se en inbjudande soffa istället. eller någon fin möbel med stilleben på än en svart stort tv ”hål”. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..