Höstfint i trädgården

Höstplantering i trädgården.

Img 6853

I helgen har vi höstfixat i trädgården. Planterat höstblommor i våra krukor, rensat upp bland skröffs och annat. Klippt gräset, en sista (?) gång innan vintern kommer. Så underbar känsla det är nu när man kommer hem om kvällarna. En lykta brinner på trappen (timer), och ett fint blomsterarrangemang välkomnar. Små saker som gör stor skillnad.

Img 6846

Att rensa upp är som att städa hemma. Det ger nya energier och bättre chi till hela huset.

Img 6844

Hur underbar var denna nya ljung? Grågrön med dovt lila blommor. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, men någon annan som kanske vet?

Img 6850

Vid vår entré har vi ett bord som mer eller mindre växer in i. murgrönan, vilket jag tycker är vackert. Här har jag en samling av buddhafigurer.  En sommarblomma får vara kvar lite till då den fortfarande leverera vackra blomster.

Img 6852

Vår trädgård är verkligen vacker på hösten. Frodig grönska möter begiebruna gräsvippor. Granitstenar och sjösten, tillsammans med purpur, dovt lila och brända toner. Ett val jag gjort då det är extra vacker till våra grågröna fönster.

Oktober hörrni! Oj vad september gick fort! Denna vecka blir det stor samarbete och filminspelning i min studio med ingen mindre än Ikea. Vansinnigt rolig vecka med andra ord!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. Tack! De kommer från Himla och heter Pearl.

  2. Berit skriver:

    Sparade ni bambun när ni gjorde om trädgården? Eller har den vuxit snabbt? Tycker bambu är så fint. Vet bara inte om den är snabbväxande. Ha en skön vecka! Kram!

    1. Hej! Nej den var ny. Men bambu växer galet fort. VI klipper och klipper 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..