En lugn och skön morgon i Studio 51

Studio 51. Några bilder…

IMG_6996

IMG_6998

Godmorgon från Studio 51! Grattis Josefin Nordström som kom med namnförslaget (fint pris kommer till dig). Studio 51 by Add Simplicity (ligger på Rååvägen 51. Namnet känns gott i munnen, är mina turnummer, snygga är de också och flirtar med Studio 54, hehe). Så grattis Josefin Nordström, fint pris kommer till dig!!

IMG_6973

Jag var bara tvungen att knäppa några bilder med mobilen nu på morgonen när jag skrotar runt här, med tända ljus och ett nöjt leende över att vi fixade denna inredning på plats 3 dagars varsel, inför mitt samarbete med Ikea.

IMG_6977

Nu blev ju en hel del gjort också i studion tack vare samarbetet. Här är en tjuvtitt på min styling i samarbete med Ikea som kommer visas under vecka 42 i olika kanaler.

 

IMG_7002

Nu ska jag njuta av en riktigt gofika här. För vet ni vad? Världens sötaste läsare kom förbi här med inflyttningsfika. Hur gulligt? Tusen tack Åsa!!

Så nu fika och sedan tippen för lite sortering av emballage.

Stor kram och trevlig helg!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

.

.

 

LOADING..