Oktobers önskelista!

 

På min önskelista i oktober månad.

Skärmavbild 2018-10-12 kl. 14.25.27

Det var längesen jag tänkte på en önskelista och på mig själv. Men häromdagen började jag kika på klänningar och det ena ledde till det andra när man surfar runt, och helt plötsligt hittade jag några saker som jag gärna uppdaterar garderoben och hemmet med i höst.

• Klänningen Amber från Jumperfabriken.

Flattered klassiska sko Isabel skulle förgylla mina jeansdagar något alldeles extra.

• Allt med leopard, I love. Så denna prisvärda scarf är ett måste oktober månad. Finns på Lindex.

• Efter denna månadens jobb ger jag mig själv det här Queen halsbandet från Emma Israelsson. Finns i brons och silver.

• En rutig väska för datorn , gör vägen till Studion bli mer stylish! Finns hos Lindex.

• Vackra urnan Rome hos Newport har jag länge velat ha hemma. Så fin!

• Soffbordet! Hur fint? Har letat länge efter soffbord med brun marmor. Detta är en nyhet från Newport som faller mig helt i smaken.

Önskar er en fin lördag! Här blir det mys med familjen. Som jag längtat efter att bara ha en aktivitetsfri dag tillsammans. Lovely. Toppar vilken materiell önskelista som helst.

Kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inägget innehåller adlinks

.

.

 

 1. Petra skriver:

  Jättesnyggt! Passar nu till hösten 🙂

 2. Jenny skriver:

  Hejsan! Så skoj när du kör önskelista! Får alltid bra tips där🙏🏻 Älskar scarfen men söta rara du, hur bär du den och till vad? Till skjorta inne? Till kappa ute? Jag är van vid stora schalar och halsdukar som jag slänger flera varv runt halsen och vips är det klart. Hur gör jag med dessa små söta varianterna?

  Kram Jenny🍃☀️

  1. 🙂 kul att du gillar! jag har den mer runt halsen nu på hösten till skjortan, blusen eller kasmirtröjan. Viker den och knyter (flygvärdinnescarf) eller så har jag den i håret eller runt handleden. 🙂

 3. Berit skriver:

  Visst är den urnan fin! Gillar även lampan i samma stil! 👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..