Dukat med trendiga rutor i studion…

Dekohems nya tallriksunderlägg Tartan Smoke,  servetter och servettringar.

IMG_7304

I fredags kom min söta granne in på besök med hämtlunch för att gratta mig till nya studion, så jag passade på att inviga mina nya fina tallriksunderlägg ”Tartan Smoke” från Dekohem, med matchande servetter och servettringar.

IMG_7303

Har tidigare bara tänkt underläggen till vitt bord och till mitt svart därhemma, men hur vackert blev det inte till mitt nya träbord Mörbylånga från Ikea? Så fint!

IMG_7308

Nu önskar jag er en riktigt fin söndag! In och lyssna på vårt nya poddavsnitt på Stilsnack, där jag pratar om konsten att hänga tavlor och Katarina om hur man väljer rätt jeans! Ett grymt avsnitt som ni hittar här på => acast.com/stilsnack 

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 1. Berit skriver:

  Visst är de fina! Och servetthållarna. Tänkt beställa de. Och nu när jag sett de dukade på ”riktigt” blir det nog ett paket på posten snart! 😘

 2. Eva skriver:

  Superfint! Jag älskar rutigt.
  Kan man passa på att be om ett gott råd? På arbetet ska jag nu byta rum till ett mindre med fönster och dörr mitt emot varandra. Hur föreslår du att jag bör placera skrivbordet?

  1. Placera skrivbordet så du har kraftpostion först och främst. stöd i ryggen och uppsikt över rummets fönster och dörrar. OM det blir att du sitt i chidraget får du ha större växter och gardiner , matta som lugnar platsen. kram

 3. Ann skriver:

  Åh vad stilrent och snyggt med rutorna!
  Och ljudet utmärkt i podden.
  En perfekt början på söndagen!
  Tack:-)

  1. tack! Japp det blev bra den här gången. stor kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..