ANNONS

Ny textilkollektion för ditt hem…

/

Sköna hems kollektion på Bondeco

IMG_7480

Igår var jag inbjuden till ett pressevent på Adlibris. Det är Sköna hems duktiga inredare Karolina Karlsson och Marie Wärme, som tillsammans skapat en textil kollektion för vardagsrummet och sovrummet i samarbete med Bondeco. Bondeco är en webbutik på nätet som ägs av Adlibris.

IMG_7491

Vackra plädar, kuddar och påslakan i tonerna ockra, cayenne, petroleum och blått. Där allt är tänkt att kunna mixa med varandra.

s4r-920x1200

Maklöst fint, eller hur?! Beige, svart, grått, ockra… Vilken kombo! Du hittar alla produkter här.

s4r-2-920x1200

Den nya kollektionen lanseras idag och du hittar den på Bondeco till riktigt bra priser! Ett kuddfodral för 199 kr. Bra tycker jag och kvaliteten när jag klämde och kände igår tycker jag är riktigt härlig.

Min favorit? Den här… Färgen, kvaliteten (så skön) och så det breda användningsområdet, från sängen, i soffan, till matbordet.

Här är man lite trött i mössan då SAS bjöd på extra flygtur igår och vi fick landa i Malmö istället för i Ängelholm, så jag var hemma sent inatt.

Men nu blir det en lunch i solen här och fylla på med lite energi.

Ha nu en fin dag!

Stor kram
Jannice

Bilder: 1,2 Jannice Wistrand, Add Simplicity
Bild3, 4 Martin Cederblad
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

0
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00