Power dressing och basplagg när Kapp Ahl lanserar sin nya kollektion

Kapp Ahls nya power dressing!

6V2A3051

Idag måndag släpps Kapp Ahls nya kollektion för power dressing. Bra plagg till din garderob som ger tyngd och en bra bas.

Stilsnack (jag och Katarina) var bjudna till visningen av kollektionen som faktiskt finns att köpa från och med idag måndag (22:a okt). Här kommer några bilder från eventet.

6V2A3069

6V2A3077

Härliga Claudia Galli Concha fick jag möjligheten att morsa på. Vi har tidigare gjort ett samarbete med Höganäs Keramik och nu sågs vi efter 6 år. Kul!

6V2A3090

6V2A3187

Här får ni en glimt av Katarinas ursnygga Mulberry väska som hon investerade i när vi var uppe i Stockholm. Så snygg och så hon! En väska genom livet… Alltid en bra investering.

6V2A3198

Ser allvarligare ut än vad jag är. Hehe… Kjol från Rika, tröja Filippa K, stövlar Din Sko.

6V2A3340

Härliga och stilsäkra. Från vänster: Frida Fahrman, Niklas Berglind, Carin da Silva och Claudia Galli Concha.

6V2A3370

Jag och pysseldrottningen och vännen Helena Lyth.

6V2A3398

En av favoriterna som lanseras idag. Blusen med svart sidenband. En annan favorit är den dubbelknäppta kavajen och den ursnygga svarta kappan. Måste ha!! Nyfiken? Kika in på kappahl.com

Kram på er och en fin start på denna vecka!

Jannice

Foto: Frida Möller / Emma Svensson Studio

.

.

 

 1. Lop Nor skriver:

  På något sätt tyckte jag det kändes så mycket dubbelmoralmed denna kollektion från KappAhl som vänder sig till powerkvinnor och där Kappahl pratar om empower women….. Samtidigt har ni nästan samtidigt kunnat läsa att de kvinnor som syr dessa kläder inte kan leva på sina löner.

  Jovisst, är det härligt att kunna handla billigt. Men samtidigt börja jag undra vad det säger om oss som människor. Vi köper en blus för några hundralappar för att se businesslike ut, men sömmerskan då? Var är vår humanism då? Varför förfasas vi över saker i historien som slavhandel, men vi bryr oss inte om vad som händer med de som syr våra kläder, om de kan äta sig mätta eller om de har råd att låta sina barn gå i skola.

  Jag vet inte, jag shoppar också på Kappahl, Lindex m fl…men har mer och mer börjat tänka på hur vettigt det är. Samtidigt när jag går in och köper en kashimirtröja på Stenströms för 2-3000 kronor och nästan svimmar av prislappen….kan jag då vara säker på att de som producerar har bättre villkor än Kappahls sömmerskor?

  Jag skulle gärna vilja veta – för det handlar kanske inte om yttre stil, men väl om inre.

  1. Klokt tänkt… företagen borde mer prata det snacket. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..