Dags att fixa sovrummets inför höstens vila…

Tid för projekt sovrum

Nu kommer en tid då vi vistas alltmer inomhus, vila och återhämtning står i fokus. Åtminstone borde det stå i fokus. Var gör vi det bäst. Jo, i sovrummet!

Så varför inte rå om ditt sovrum lite extra? Ge rummet den kärlek det behöver genom vackra textilier, bra förvaring, sköna lakan och en vacker sänggavel.

Här ser ni tre olika stilar med samma sänggavel. En sänggavel i rotting – en riktig favorit om ni frågar mig.

1 Bohemelyx sovrummet

Tänk textilier i basfärgerna grått, beige, brunt och vitt. Eleganta lampor stramar upp med sin metall. Brunt håller om och ger stilen en höstkänsla.

Fixa bohemelyx stilen

Blommigt påslakanVägglampaStol, Bell (2-pack)Sammetskuddar i cementgrått och bruntMysig plädDekorationsask

2 New England sovrummet

Neutral färgskala som vitt, beige och grått, men med blått som accentfärg. Att få in sammeten ger en klädd känsla till rummet. Ränder i alla former är det som flirtar med New England stilen. Blanda gärna för personlig känsla.

Fixa New England stilen:

Påslakan

Kuddfodral i sammet

Pläd i blått

Gråvitrandig tapet, Ellos.

Blåvitrandig kudde.

3 Romantiska sovrummet

Pastellfärger eller dämpade kulörer. Mönstret är blommor. Genom att välja volanger på påslakanen blir känslan än mer romantisk. Att välja metallen mässing till ger en något mer lyxig känsla, än om metallen varit silver i detta fall.

Fixa stilen Bohemelyx

Påslakan i med volang, Ellos.Poster, Elisa.PuffTavelbelysningTapet HeidiRund sammetskudde2-pack kuddfodral till kanonpris, finns i en mängd kulörer.

Vilken av stilarna Bohemelyx, New England eller Romantisk är du?

Önskar er en fin dag! Och glöm nu inte att värdesätta ditt sovrum och därmed dig själv. Du är värd att sova gott om natten.

Kram Jannice

Bilder från JotexKollage: Jannice Wistrand, Add SimplicityKollage med produkter från Jotex & Ellos Inlägget innehåller adlinks

.

.