50 shades of beige…

50 shades of grey and beige

2017 handlade allt om grått! 2018 blev året då beige kom tillbaka på allvar. Här har jag plockat ihop ett kollage med värmande inredningsdetaljer i beige som jordar din inredning.

Vad menas då med att jorda?

Den beige och bruna kulören har en lugnande effekt på inredningen och gör att man bromsar känslan i ett ljust hem. Den hjälper till att skapa harmoni och tillhör jordelementet. Den beige tonen tillhör också yin, vilket ger ett rogivande effekt.

Önskar er en fin tisdag! Idag tar jag med familjen på en lite getaway i 2 dagar. Vi åker till härliga The Lodge för Halloweenmys! Häng med mig på @addsimplicity Instagram och Instastorie.

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

  1. Tack för en underbar blogg och podd, ni verkar så underbara!
    Jag undrar hur jag ska tänka i ett avlångt vardagsrum med stora fönster åt öster och väster. Vi har en mörkblå, näst intill svart soffa och tv bänk och bokhyllor i valnöt med synlig ådring (ikea bestå). Det känns som att rummet kan bli mörkt och färgerna i din moodboard kan lätta upp det.
    Men då är frågan om bokhyllorna räknas som jord eller trä element enligt feng shui?

    1. Tack snälla. Just nu har jag ingen möjlighet att göra några konsulationer alls. Jobbar mest med sociala medier och föreläsningar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..