I annonssamarbete med HANS K

Eleganta pinnstolen ZigZag från Hans K i vårt allrum

 

IMG_7920

I samarbete med Hans K har jag fått möjligheten att bekanta mig och inreda med deras klassiska stol ZigZag.

I och med att jag behövde en ny stol till mitt skrivbord i allrummet behövde den både vara skön och tilltalande, då detta rummet fungerar både som arbetsrum, men också en vacker plats att vistas på.

Passande nog har Hans K nu introducerat en karmstol i sin genuint designade kollektion ZigZag, vilket blev en perfekt match i vårt allrum. Föregångaren är ju pinnstolen ZigZag helt i trä, som nu också får en karmstol i familjen. Stolen är formgiven av Markus Johansson som står bakom designen tillsammans med familjeföretaget Hans K.

 

IMG_7958

Här sitter jag ofta och skriver. En härlig plats med utsikt över rummet, den öppna spisen och trädgården som nu går i brända toner med färgsprakande löv.

Det jag gillar med Hans K är att de har en kvalitet rakt igenom. Att de har ett holistiskt hållbarhetstänk som präglar deras arbete – från råvara till färdig produkt. Kvalitetsarbetet startar redan i designarbetet. Där de kan minimera miljöpåverkan från allra första början med ansvarsfullt utvalda råvaror och där de bara arbetar med leverantörer som är FSC-certifierade (Forest Stewardship Council) – ett globalt, oberoende råd som hanterar och förhindrar illegal avverkning.

IMG_7964-2

ZigZag är en exklusiv pinnstol i massivt trä som finns i olika utföranden, både när det gäller material, färg och kompletterande stolsdynor.

I och med att ryggen är exponerad vid den här platsen är det ett extra plus att de svarvade pinnarna i ryggen skapar ett spännande grafiskt uttryck som samtidigt ger en hög sittkomfort.

IMG_7960

IMG_7969

Kalla dagar tycker jag det är skönt med en pläd om axlarna, så här års väljer jag en i rostig ton som tar upp färgerna i trädgården.

IMG_7952

Stolen utgör ett  vackert stilleben med sina fantastiska former, trämaterialet och linjerna som möter en mjuk färgsprakande pläd.

 

IMG_7907

Summa summarum: En välarbetad och vacker stol i skön komfort. Hållbar i sitt uttryck, hållbar i sin design och inte minst, hållbar i sin produktion och emballage.

Kan inte bli bättre!

Önskar er en fin dag!

Kramar
Jannice

 Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 

 1. Hej, jag undrar varifrån de rostfärgade kuddarna och pläden är i från? Tack för all ispo du delar med dig🙏

 2. Hej, jag undrar varifrån pläden och kuddarna i rostfärgad är? Tack för all inspo du delar med dig🙏

 3. Cilla skriver:

  Så fin stol och så mysigt hem!
  Välkomnande och personligt!
  Jag undrar var du köper dina skinn som du har på golven i din studio och här! Söker ett brun och vitt, gärna stort! Tack Cilla

  1. Tack söta! Jag köper dem på Ikea. Denna är dock en bröllopspresent från Argentina 🙂 Men Annars kör jag Ikea som sagt.

   1. Cilla skriver:

    Tusen tack! Då får det bli en tur till IKEA! Du är så bra på att svara på alla frågor! Njut av helgen! Cilla

 4. Tina skriver:

  Hej Jannice! Mycket smakfullt och en sån estetiskt tilltalande stol – superfin!
  Men du, hur kan du ha lampor mitt ute i rummet som t ex de med svart skärm (som jag misstänker står på nåt bord)?
  För jag måste dra sladdar kors o tvärs över golvet o under mattor för att kunna ha det så och det blir ju aldrig bra… Så HUR gör du?

 5. Åsa skriver:

  Wow!!! Vilken stol👌👌 Underbart hem, men det visst du redan😉 Så genomtänkt love it!!!!!! Kraaam❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..