ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Hans K

Eleganta pinnstolen ZigZag från Hans K i vårt allrum

/

IMG_7920

I samarbete med Hans K har jag fått möjligheten att bekanta mig och inreda med deras klassiska stol ZigZag.

I och med att jag behövde en ny stol till mitt skrivbord i allrummet behövde den både vara skön och tilltalande, då detta rummet fungerar både som arbetsrum, men också en vacker plats att vistas på.

Passande nog har Hans K nu introducerat en karmstol i sin genuint designade kollektion ZigZag, vilket blev en perfekt match i vårt allrum. Föregångaren är ju pinnstolen ZigZag helt i trä, som nu också får en karmstol i familjen. Stolen är formgiven av Markus Johansson som står bakom designen tillsammans med familjeföretaget Hans K.

IMG_7958

Här sitter jag ofta och skriver. En härlig plats med utsikt över rummet, den öppna spisen och trädgården som nu går i brända toner med färgsprakande löv.

Det jag gillar med Hans K är att de har en kvalitet rakt igenom. Att de har ett holistiskt hållbarhetstänk som präglar deras arbete – från råvara till färdig produkt. Kvalitetsarbetet startar redan i designarbetet. Där de kan minimera miljöpåverkan från allra första början med ansvarsfullt utvalda råvaror och där de bara arbetar med leverantörer som är FSC-certifierade (Forest Stewardship Council) – ett globalt, oberoende råd som hanterar och förhindrar illegal avverkning.

IMG_7964-2

ZigZag är en exklusiv pinnstol i massivt trä som finns i olika utföranden, både när det gäller material, färg och kompletterande stolsdynor.

I och med att ryggen är exponerad vid den här platsen är det ett extra plus att de svarvade pinnarna i ryggen skapar ett spännande grafiskt uttryck som samtidigt ger en hög sittkomfort.

IMG_7960

IMG_7969

Kalla dagar tycker jag det är skönt med en pläd om axlarna, så här års väljer jag en i rostig ton som tar upp färgerna i trädgården.

IMG_7952

Stolen utgör ett  vackert stilleben med sina fantastiska former, trämaterialet och linjerna som möter en mjuk färgsprakande pläd.

 

IMG_7907

Summa summarum: En välarbetad och vacker stol i skön komfort. Hållbar i sitt uttryck, hållbar i sin design och inte minst, hållbar i sin produktion och emballage.

Kan inte bli bättre!

Önskar er en fin dag!

Kramar
Jannice

 Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

13
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00