I annonssamarbete med HANS K

Eleganta pinnstolen ZigZag från Hans K i vårt allrum

 

IMG_7920

I samarbete med Hans K har jag fått möjligheten att bekanta mig och inreda med deras klassiska stol ZigZag.

I och med att jag behövde en ny stol till mitt skrivbord i allrummet behövde den både vara skön och tilltalande, då detta rummet fungerar både som arbetsrum, men också en vacker plats att vistas på.

Passande nog har Hans K nu introducerat en karmstol i sin genuint designade kollektion ZigZag, vilket blev en perfekt match i vårt allrum. Föregångaren är ju pinnstolen ZigZag helt i trä, som nu också får en karmstol i familjen. Stolen är formgiven av Markus Johansson som står bakom designen tillsammans med familjeföretaget Hans K.

 

IMG_7958

Här sitter jag ofta och skriver. En härlig plats med utsikt över rummet, den öppna spisen och trädgården som nu går i brända toner med färgsprakande löv.

Det jag gillar med Hans K är att de har en kvalitet rakt igenom. Att de har ett holistiskt hållbarhetstänk som präglar deras arbete – från råvara till färdig produkt. Kvalitetsarbetet startar redan i designarbetet. Där de kan minimera miljöpåverkan från allra första början med ansvarsfullt utvalda råvaror och där de bara arbetar med leverantörer som är FSC-certifierade (Forest Stewardship Council) – ett globalt, oberoende råd som hanterar och förhindrar illegal avverkning.

IMG_7964-2

ZigZag är en exklusiv pinnstol i massivt trä som finns i olika utföranden, både när det gäller material, färg och kompletterande stolsdynor.

I och med att ryggen är exponerad vid den här platsen är det ett extra plus att de svarvade pinnarna i ryggen skapar ett spännande grafiskt uttryck som samtidigt ger en hög sittkomfort.

IMG_7960

IMG_7969

Kalla dagar tycker jag det är skönt med en pläd om axlarna, så här års väljer jag en i rostig ton som tar upp färgerna i trädgården.

IMG_7952

Stolen utgör ett  vackert stilleben med sina fantastiska former, trämaterialet och linjerna som möter en mjuk färgsprakande pläd.

 

IMG_7907

Summa summarum: En välarbetad och vacker stol i skön komfort. Hållbar i sitt uttryck, hållbar i sin design och inte minst, hållbar i sin produktion och emballage.

Kan inte bli bättre!

Önskar er en fin dag!

Kramar
Jannice

 Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 

 1. God Morgon,
  Ni har så fint hemma, Smakfullt och vilsamt!
  Tack för din alltid inspirerande blogg både vad gäller inredning och dina egna kläder. Älskar dina budgettips😃
  Ha en fin tisdag, och var rädd om dej!
  Kram Michaela

 2. Hej Jannice! Mycket smakfullt och en sån estetiskt tilltalande stol – superfin!
  Men du, hur kan du ha lampor mitt ute i rummet som t ex de med svart skärm (som jag misstänker står på nåt bord)?
  För jag måste dra sladdar kors o tvärs över golvet o under mattor för att kunna ha det så och det blir ju aldrig bra… Så HUR gör du?

 3. Så fin stol och så mysigt hem!
  Välkomnande och personligt!
  Jag undrar var du köper dina skinn som du har på golven i din studio och här! Söker ett brun och vitt, gärna stort! Tack Cilla

  1. Tack söta! Jag köper dem på Ikea. Denna är dock en bröllopspresent från Argentina 🙂 Men Annars kör jag Ikea som sagt.

   1. Tusen tack! Då får det bli en tur till IKEA! Du är så bra på att svara på alla frågor! Njut av helgen! Cilla

 4. Hej, jag undrar varifrån de rostfärgade kuddarna och pläden är i från? Tack för all ispo du delar med dig🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..