BETALT ANNONSSAMARBETE MED Hans K

Eleganta pinnstolen ZigZag från Hans K i vårt allrum

I samarbete med Hans K har jag fått möjligheten att bekanta mig och inreda med deras klassiska stol ZigZag.

I och med att jag behövde en ny stol till mitt skrivbord i allrummet behövde den både vara skön och tilltalande, då detta rummet fungerar både som arbetsrum, men också en vacker plats att vistas på.

Passande nog har Hans K nu introducerat en karmstol i sin genuint designade kollektion ZigZag, vilket blev en perfekt match i vårt allrum. Föregångaren är ju pinnstolen ZigZag helt i trä, som nu också får en karmstol i familjen. Stolen är formgiven av Markus Johansson som står bakom designen tillsammans med familjeföretaget Hans K.

Här sitter jag ofta och skriver. En härlig plats med utsikt över rummet, den öppna spisen och trädgården som nu går i brända toner med färgsprakande löv.

Det jag gillar med Hans K är att de har en kvalitet rakt igenom. Att de har ett holistiskt hållbarhetstänk som präglar deras arbete – från råvara till färdig produkt. Kvalitetsarbetet startar redan i designarbetet. Där de kan minimera miljöpåverkan från allra första början med ansvarsfullt utvalda råvaror och där de bara arbetar med leverantörer som är FSC-certifierade (Forest Stewardship Council) – ett globalt, oberoende råd som hanterar och förhindrar illegal avverkning.

ZigZag är en exklusiv pinnstol i massivt trä som finns i olika utföranden, både när det gäller material, färg och kompletterande stolsdynor.

I och med att ryggen är exponerad vid den här platsen är det ett extra plus att de svarvade pinnarna i ryggen skapar ett spännande grafiskt uttryck som samtidigt ger en hög sittkomfort.

Kalla dagar tycker jag det är skönt med en pläd om axlarna, så här års väljer jag en i rostig ton som tar upp färgerna i trädgården.

Stolen utgör ett  vackert stilleben med sina fantastiska former, trämaterialet och linjerna som möter en mjuk färgsprakande pläd.

Summa summarum: En välarbetad och vacker stol i skön komfort. Hållbar i sitt uttryck, hållbar i sin design och inte minst, hållbar i sin produktion och emballage.

Kan inte bli bättre!

Önskar er en fin dag!

Kramar Jannice

 Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.