Vill du ha förändring i ditt liv? Läs då det här Feng Shui tipset!

Feng Shui tips som förändrar ditt liv.

6e720c715128fc0250b096ce60518ad0

Visste du att om du vill ha förändring i ditt liv, om du upplever stagnation och tristess. Flytta på 27 föremål i ditt hem. Då börjar den universala livsenergin cirkulera och skapa nya energiflöden och nya perspektiv på saker.

d8ce954441a6341a501b6fd331bca29a

Kanske värt ett försök? Om inte annat så kommer du få ett nytt hem utan att konsumera en endaste krona. Hållbar förändring som skapar en ny fräsch känsla till ditt boende.

Ha en fin tisdag!

Jannice

Bilder: architecturaldigest.com

,

,

 1. Maria skriver:

  Kan du inte skriva en bok med din feng shui- skola och alla feng shui-tips och med massor av inspirerande bilder? Skulle vara helt underbart att bläddra i!

  1. Har hållt på med den där boken länge men 2019 så. då smäller det 🙂

   1. Maria skriver:

    Hurra vad kul!!😍👏

 2. DET var verkligen supersmart! Undrar om det gäller att man plockar bort också 😉 Tänk att det tar sån tid att verkligen rensa sitt hem så grundligt.
  Här kommer aldrig något nytt in om inte något annat försvinner.
  Å ibland är jag kanske hemsk som gör mig av med saker som jag fått i närtid… men när det inte alls är vad jag vill ha så tar det mer energi än det skapar…
  KRAM

 3. Carina skriver:

  Stort gilla på den! 👍

 4. Anna skriver:

  Hej Jannice och tack för en superbra blogg😃👌🏻Vi ska göra om vårt vardagsrum, (som är rätt litet, men stort ljusflöde från göra håll) och jag undrar hur man ska tänka färgmässigt när det gäller matta och gardiner kontra soffa? Har tittat på Gröndal från Ikea i vitt eller grått. vardagsrummet har vita väggar och trägolv.

  1. jag brukar alltid rekommendera ton i ton. vit soffa, gråare matta som måste bindas ihop i soffan. mörkare soffa ljusare grå matta.. kram

 5. Super smart, det ska jag prova hemma under veckan👌
  Tack för all fin härlig inspiration du ger🙏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..