Mysig morgon i mjuka plagg och tankar som omhuldar…

Newporthome Davida Kashmir

IMG_8815

Börjar morgonen lugnt och skönt med en go känsla från gårdagens föreställning med Mia Skäringer på Malmö Arena med härliga väninnor. En stor dos av energi

Mjuka material, värmande ting gör mig glad. Om det så är ett par mjuka tofflor, en skön pyjamas eller en morgonrock i kashmir. Saker jag unnar mig så här års. .

IMG_8820

Vill du, som jag unna dig sköna plagg med hög kvalitet som håller länge, har jag några tips om erbjudande att ge som gäller veckan ut.

IMG_8835

Newport kör just nu rejält nersatta priser på sitt sortiment. Gosig pläd, sköna tofflor, vackert porslin (6-pack muggar till 50% rabatt och 6-pack skålar till samma erbjudande). Även ljusstaken värmer med sin glödande mässing och ljuset som brinner.

IMG_8546

Morgonrock eller andra mysplagg i kashmir från Davida! Den här koftan eller som jag använder den, morgonrocken är min favorit för tillfället. Med koden BW25 får du nu 25% på hela Davidas sortiment (gäller tom imorgon söndag).

Ha nu en riktigt fin dag. Här ska vi göra julfint inför morgondagens julskyltning på Råå. Studion är fixad, nu är det bara hemmet kvar. Så idag blir det upp med adventsstjärnor och annat. Det gör alla här i byn och det är sååå mysigt.

Ha en fin dag och kram på er!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. maria skriver:

    Får jag fråga var du köpt dina fina svarta ljusstakar som du har på köksbordet i föregående inlägg ?

  2. Mia skriver:

    I kontrast till gårdagens inlägg mot Black Friday’s köpmani kommer bara några timmar senare ett inlägg med uppmuntran till konsumtion … Stundtals visar somliga influencers medvetenhet om hållbarhet, och det är bra och viktigt, men det kommer tyvärr ständigt tillbaka till att köpa prylar. Även om sakerna skulle vara av god kvalitet och hålla länge, är det oftast sådant vi inte alls behöver. Det är givetvis inte svårt att begripa varför det ser ut så här (business), men strömmen av motsägelsefulla budskap, inte minst i bloggosfären, gör att åtminstone jag tappar hopp om en hållbar framtid. Är det så att vi människor bara i korta stunder orkar med tanken på att ändra livsstil, men att det stannar på ett mentalt plan – och bara tillfälligt? Hoppas ändå på reell förändring … Inte bara att skrota Black Friday eller införa White Monday, utan att ändra attityder och köpbeteende i grunden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..