ANNONS

Mer advent-och julinspiration från studion…

/

Studio 51, inredning och adventsinspiration.

IMG_8924

Men stort stort tack!! Jag baxnar vilken underbar respons jag fått på mina bilder, inredning och julskyltning från min Studio. Så glad jag blir!!

Jag är så otroligt tacksam över min studio, att ha mitt alldeles egna att gå till om morgnarna. Det har varit ett mål som legat länge på min lista. Och så kom möjligheten en dag i våras… och då, den absolut bästa man kunde tänka sig här på Rååvägen. Iaf enligt mig.

Nu är det ”bara” boken som ska bli klar. 2019, det är då det händer! Ja det bara är så!! Trivs så bra här och det blir kanon att sitta på min kammare och skriva i en lokal där det varit tidning för 70 år sedan.

IMG_8901

Alltså att komma hit om morgnarna. Tända några ljus, sätta på lite musik, en kopp kaffe och slå på datorn. Det ni, de e en go känsla det och jag är så tacksam och glad över vad jag åstadkommit under dessa 10 åren.

IMG_8905

Nä, här ska det svaras på en drös mejl och skickas iväg diplom till mina elever i Nordsjöbutiker landet runt. Men först…

Inköpsställen:

Ljuvliga Pallovasen som är den mest perfekta till dina amaryllis, finns hos Enkla ting.

Bokstöd från Newport, perfekt på soffbordet eller sideboarden, eller varför inte i köket till kokböckerna?

Karl Johan lampan, Raw Deco.

Matta och soffa, Layered Interior.

Soffbord och fåtölj, Ikea.

Gardiner, MajGull från Ikea.

Papperspynt i granen, Åhléns.

••••••••••••••••

Ha nu en härlig dag, denna krispigt, kalla och soliga tisdag.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller, adlinks.

.

.

7
74

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00