Adventsgran i vår hall och bästa tipset för julstämning

f

IMG_8955 2

Adventsgranen lyser på hallbordet tillsammans med en pappstjärna och tända ljus.

IMG_9128

Julstämningstipset nr 1

Jag lindar en ljusslinga med stjärnor runt trappräcket. Så mysigt att kliva upp om morgnarna (timer) och se den när man går ner och sätter på kaffet. Ger energi (chi) till en annans mörk trapp! Slingan är från Ikea (sedan några år tillbaka).

Ha en fin lördag. Här blir det pepparkaksbak med farmor och farfar.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. Anna skriver:

    Fint! Jag lindade en lång murgröna jag hade runt trappan ena sida o Ikea ljusslinga med hjärtan…bli lika glad varje gång jag kommer in i hallen. Har satsat lite extra kärlek på hallen ( karriär o livsväg) o tror du inte jag fick ett nytt jättebra jobb o chefen accepterade mitt löneanspråk utan prutning👍👍👍

  2. Marina skriver:

    Å så fint!! Får man önska en helbild på bordet med stjärnan? 😍 Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..