ANNONS

En god morgon med hyacint- och kaffedoft

/

Studio 51 by Add Simplicity

IMG_8888

Godmorgon på er härifrån Studio 51 på Råå.

IMG_8910

Börjar morgonen här med en kopp kaffe, tända ljus, hyacintdoft och att gå igenom mejlen och göra veckans ”att-göra-lista”. Senare i eftermiddag ska jag ta nya profilbilder med Lena. Något jag inte gjort på länge så det kan verkligen behövas och jag ser fram emot det mycket! Vi ska ta dem här i studion.

IMG_8892-2

IMG_8898

Men nu sparkar vi igång denna måndag och decembervecka! Hoppas den blir strålande för er alla.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

3
73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00