Tips på juldekorationer utomhus vid entén

I Feng Shui är entrén det absolut viktigaste att dekorera.

5e44d44b91273d7631f965a8ed2bac5a

En vacker entré är otroligt viktigt inom Feng Shui. Det är här de goda energierna börjar som sedan ska strömma vidare in i ditt hus. Så lägg lite extra krut på en vacker entré.  Här har jag plockat ihop lite inspirerande bilder. Håll till godo!

Ovan. Samla din samling. Växtligheten av samma slag håller ihop helheten.

401362167c3cd846639780d9410d5726

Lägg allt krut på en sida. Glöm inte eldelementet som alltid bör vara med. Antingen som lyktor och levande ljus/LED, eller en ljusslinga i granarna.

63a65870b898ec5601b5f9787caa1797

Belys med en mängd små batteridrivna ljusslingor. Håller otroligt länge med ledbelysning. Ju mer det lyser, desto mer stämning. Undvik kallt ljus eller färgat ljus om du vill ha en naturtrogen och harmonisk stämning.

4e05537f4beecf3e11194fc4df537f2c

Om du inte vill köpa en dyr gran. Satsa på kvistar av tall eller köp spill av granförsäljaren. Placera i redan befintliga krukor. Har du bara sommarkrukor och är rädd för att de ska spricka? Lägg frigolit runt dem och linda säckväv runt krukan. Avsluta med en vacker rosett.

88565e007c2d471be15924b9e01cf1e6

Tvekar du? Gå på stort! Jag menar en reeeedig härlig Londonjul á la ”Love actually” är väl alldeles, alldeles underbar. Tänk på att tvåsamhet skapar en trygghet och fungerar som väktare till ditt hem. Tvåsamhet har också förmågan att lugna och strukturera upp.

Det var några tips på juldekoration vid husets entré. Hoppas ni får en härlig söndag! Själv har jag varit uppe med tuppen då lillkillen har fotbollsturnering så hela familjen Wistrand gav sig iväg tidigt för en förmiddag i Höganäs.

Ett nytt poddavsnitt på STILSNACK är ute för dig som vill fira in 2:a advent och lära dig mer om hur du kombinera klädernas valör rätt för din kroppsform (grymt intressant). Jag ger dig mina fem bästa Feng Shuitips för ett harmoniskt hem! Så ett avsnitt ni absolut inte kan missa. Ni lyssnar på Stilsnack HÄR!

Förresten! Grattis det är ju Anna-dagen idag! Jag har själv namnsdag och passar på att gratta alla Annor där ute! Hoppas ni får en underbar dag och 2:a advent!

Kram Jannice

Bild 1, Temmjenngarden bild 2, lovechristimas.info,
Bild 3, theinspiredroom.net Bild 4, Homeforholidays Bild 5, drivenbydecor.com

 

  1. Så smakfullt alltihop!
    Men nu lägger vi allt krut inomhus, eller jag vi har en stjärna på dörren, men i övrigt tror jag inte hyresvärden skulle uppskatta om jag pyntade hela trapphuset 😉 ha ha ha, eller kanske skulle han det 🙂
    Graaaattis till dig från mig 🙂
    Kram Anna

    1. Kram vännen. Med din smak tror jag han hade blivit glad 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..