ANNONS

Stort tack – och ett hållbart julklappstips!!

/

Webbkurs med Jannice Wistrand, Add Simplicity

Den hållbara julklappen är såklart min min onlinekurs i Feng Shui. Vad kan vara bättre 2019 än att skapa ett harmoniskt hem där skönhet, balans och välbefinnande är det centrala? Men först…

IMG_9456-1

Tusen tack för alla fina hejarop, mejl, kommentarer och lyckönskningar vad gäller ”Årets influencer” omröstning. Följare som på eget intiativ kampanjat för mig på sina egna Instagramkonton!?! Alltså, jag blir så varm i hjärtat. Vilken kärlek!

Har idag suttit och läst igenom mina olika sociala medier, med kommentarer, DM och sms. Och herregud vad snälla ni är!!  Jag måste bara tacka er  av hela mitt hjärta! Jag är så tacksam över att jag får möjligheten att inspirera er och förmedla vidare min kunskap kring inredning, Feng Shui och hur man skapar ett hållbart, harmoniskt hem där välbefinnande är det centrala.

Jag satt ikväll och funderade på hur jag ska visa er min tacksamhet, och jag tänkte helt enkelt att jag kör en kampanj på min Feng Shui kurs online! Så med koden HÅLLBARJULKLAPP får ni från och med idag – 25 % rabatt på min onlinekurs i Feng Shui. Erbjudandet gäller t.o.m. 24/12 och rabatten dras av i kassan.

____________________________

Lär dig inreda med feng shui! Årets inredningsbloggare 2017 och feng shui-expert Jannice Wistrand i samarbete med Sköna hem, erbjuder denna onlinekurs i Feng Shui. Följ med hem till Jannice och låt henne guida dig i den 3000 år gamla läran där du fyller ditt hem med harmoni, välbefinnande och energi.

Allt det här får du:

  • Följa med hem till Jannice Wistrand där hon i 14 filmer guidar dig i feng shuins konst.
  • Kunskap i feng shuins sex viktigaste verktyg som du kan använda i inredningen.
  • En feng shui-genomgång rum för rum (hall, kök, sovrum, badrum, vardagsrum, barnrum) som du kan applicera på ditt eget hem.
  • Lära dig hur du arbetar med detaljer som trappor, speglar, tavlor och stilleben, enligt feng shui.
  • Lära dig hur du kan lura ögat genom att hänga gardiner rätt, jobba med takhöjd, hörnor med mera.
  • Roliga quiz där du kan testa dina kunskaper.
  • Ett kursmaterial för ditt eget hem på 17 sidor, där du finner lathundar och uppgifter att arbeta med.
  • + mängder med vackra bilder!
  • Du har tillgång till kursen i ett helt år.

Och du, feng shui går att applicera på alla inredningsstilar och har varken med pengar eller trender att göra!

____________________________

Läs mer om kursens innehåll och/eller köp kursen HÄR!

Så varför inte ge bort kursen till en kär vän, eller till dig själv? En god investering som garanterat kommer ge dig mersmak och ett vackrare och mer harmoniskt hem, utan massa köp och jakt på trender!

Stor kram,

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

22
85

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00