Just den här fredagen kan du göra skillnad…

Save Oscar Sajland

IMG_9982-EDIT-compressor

Mitt i alla julförberedelser vill jag ta tillfället i akt, ta några minuter av er dyrbara tid och använda min plattform till något så viktigt som att rädda ett liv.  Det här brevet fick jag av Göran, Oscars pappa. Med egna barn och bara tanken på att vara i Görans situation, gör mig förkrossad, men också får det mig att känna en sådan självklarhet över att göra det jag kan för att hjälpa till, själv hade gjort allt vad som stod i min makt och lite därtill om det var mitt barn. Det hade vi alla gjort.

Så läs brevet, och har du möjlighet att hjälpa, med vilken summa, eller handling som helst. Gör det. Allt är välkommet. Längst ner hittar ni adressen till Oscars pappa Göran, nummer att Swisha på och mer information om ni behöver det.

_____________________________

Livet vändes upp och ner och blev en fullständig mardröm. Vi fick beskedet att vår Oscar hade ungefär 9 månader kvar att leva. Vår son,13 år, diagnostiserades den 15 december 2017, på Barnsjukhuset i Lund, med en aggressiv snabbväxande hjärntumör DIPG (DIPG – Diffust Pons Gliom) som bara drabbar en handfull barn i Sverige om året. Det finns inte några behandlingsmetoder i Sverige eller Europa. För att rädda Oscar sökte vi med ljus och lykta efter behandlingar runt om i världen. Vi fann den, men i México. Under 10 månader har han behandlats framgångsrikt med erkända medicinska metoder och godkända preparat.

Problemet är att vi behöver hjälp med att uppmärksamma Oscars situation för att kunna driva den donationskampanj vi har till förmån för hans behandlingar som kostar oss ca 150 000 kr var 3:e vecka, och är en enorm summa för vilken familj som helst. Oscars liv handlar alltså om pengar, och det ska inget barns liv värderas i. Tyvärr har vi inga ekonomiska stöd från de svenska myndigheterna, utan Oscars liv hänger på vår envishet och engagemang.

Oscar är fortfarande sjuk och behöver så mycket mer hjälp. Vår familj är otroligt tacksamma för all hjälp vi kan få med att uppmärksamma Oscar så vi kan fortsätta att behandla honom. Jag har full respekt om du inte har möjlighet att hjälpa, men jag gör allt i min värld för min sons skull.

Tack för att du läste mitt mail.
Pappa Göran

_____________________________

 

27798257_10159941127720023_389179842164205839_o

Gör som jag, swisha en summa. Gör skillnad. Hjälp en förälder, en medmänniska, hjälp en pojke så han kan ha fortsatt stark framtidstro och stora framtidsplaner. Och glöm inte. 

 Varje krona räknas. Just den här fredagen kan just du, göra skillnad!

Fortsättning följer. Jag ska fundera ut något bra sätt att samla in en större summa pengar på. Har ni någon bra idé, skriv det gärna i kommentarsfältet här nedan.

Kram Jannice

Ni når Göran på goran.sajland@outlook.com eller
telefon 070 62 65478.
https://www.gofundme.com/save-oscar-sajland  
www.saveoscarsajland.com
Facebook: Sök #saveoscarsajland

.

.

 

 1. Självklart vill man hjälpa till att göra lite skillnad.
  Kan vi alla göra lite kan vi tillsammans göra stordåd!

  En riktigt fin jul önskar jag dig och de dina!
  Varma kramar Anna

 2. Mimmie skriver:

  Gripande! Jag hoppas innerligen dom får in massor med pengar för fortsatt vård. Swishar!
  Ett förslag. Auktionera ut en konsulation?

  1. Emmy skriver:

   Bra idé med auktion!

 3. Om du har möjlighet swisha ett bidrag!

 4. Maria skriver:

  Swishat såklart!

 5. Malin skriver:

  Swishat såklart ❤️ Om alla skänker lite blir det mkt !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..