ANNONS

Några enkla tips till Nyårsdukningen

/

Tips till nyårsdukningen!

Personligen är jag ingen pysslare och det är inte ofta ni får se DIY tips här på bloggen, men här kommer några enkla tips på hur ni kan få nyårsdukningen att glittra lite extra i år.

Fjädrar (dock inte äkta) som till hälften är strösslade med guld! Fantastiskt vackert att hänga i fisketråd i olika längder ovanför bordet. Spraylim och sedan strösslar du bara över glitter.

Genomskinliga ballonger som du fyller med konfetti. Avsluta med silkespapper, likt en svans nertill som döljer knuten på ballongen.

En glasskål fylld med hattar, serpentiner och diverse blåsinstrument blir både effektfullt och kul!

Knyt en stor rosett av ett vackert sidenband runt tallrikarna. Glöm inte att klippa V-formen i slutet av bandet.

Partycrackers! Välj färg som passar dukningen, dekorera och stoppa i något ätbart till kaffet, eller varför inte en minnesvärd present?

Guldfärgade bestick. Finns till bra pris på Lagerhaus, eller har du kanske hittat några olika bestick på loppis, spraymåla dagen till ära och du får ett maxat glittrande bord.

Till efterrätt… Välj vackra formar och följ upp med en glittrande topping i form av något ätbara eller en effektfull sprakande dekoration.

Finns det något vackrare än ett champagneglastorn? Man behöver ju inte ha så maffigt som ovanstående. Just nu har Indiska väldigt fina glas som du hittar här. Varför inte överaska gästerna med en galet elegant öppning på det nya året?!

Önskar er en fin lördag. Idag bär det av hemåt igen efter härliga dagar i Småland!

Kram Jannice

Bildeinspiration från Pinterest.
Inlägget innehåller adlinks.

,

,

5
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00