ANNONS

Enklaste och godaste Nyårstilltugget till champagne

/

Nyårsdukning!

s5-9

Konstigt det där med nyår men jag tycker alltid jag hamnar någonstans åt det silvriga hållet. Nyår är liksom silver och glitter för mig. Hittade den här bilden från 2016 års nyår, som hade fungerat lika bra i år.

Idag planerar jag dukningen och lite tilltugg till morgondagens festligheter. Här kommer ett perfekt och superenkelt tilltugg till välkomstdrinken som jag gärna gör, år efter år!

***************************

Potatischips och löjrom
Ett mycket enkelt tilltugg är att vispa crème fraiche, smaksätta med rivet citronskal, och använda som dip tillsammans med löjrom och lite dill. Fett, syra och salt går bra till den friska champagnen. Bubblorna tar också väl hand om löjrommens speciella smak av umami.

***************************

Ha nu en fin söndag och ta hand om er!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

0
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00