ANNONS

Gott Nytt 2019 – om året som var och tankar kring 2019

/

Gott nytt 2019 kära läsare!

IMG_9934

Gott nytt 2019 kära läsare! Jag önskar er ett hälsosamt år, balans i vardagen, innehållsrika dagar, vackra platser och fina minnen.

Ikväll blir det en mysig tillställning med nära vänner. God mat, skumpa, förväntansfulla barn och tolvslaget nere vid stranden med utsikt över hela danska kusten fylld med fyrverkerier (fördelen med att fira hemma). Vad mer kan man begära?

IMG_9923 2

Jobbmässigt var 2018 ett fantastiskt år. Mercedes blev en ny samarbetspartner och sponsor, något jag är väldigt stolt över. Omsättningsrekord i aktiebolaget, trots ett lugnare tempo. Jag blev för 4:e året finalist som årets influencer på Elle Decoration Swedish Design Awards. Och så det bästa! Jag blev med egen studio. Studio 51 by Add Simplicity. Min egna lilla lokal i pittoreska Råå, bara 300 meter hemifrån. Jag är så in i vassen glad för detta.

Varje år har jag skrivit här att min bok i Feng Shui ska bli klar, men hela tiden har jag haft jobbförfrågningar som jag ”inte kunnat” (hmpf… klart jag skulle kunnat) tacka nej till. MEN 2019 är året då jag tackar nej och gör plats för skrivandet. Studion är en del i detta. Det känns super roligt och jag är verkligen taggad.

Något jag också hoppas på när det gäller 2019 är att Stilsnack fortsätter erövrar mark i poddvärlden, att vi får fler lyssnare och fortsatt roliga uppdrag. För att podda och jobba med Katarina ger sådan oerhörd glädje!

Nej hörrni, nu tackar jag ödmjukt för 2018. För allt jag fått erfara. För att jag får ha mina nära och kära vid min sida och uppleva saker tillsammans med dem.

IMG_9922

Jag ser förväntansfullt på 2019. Och hoppas ni fortsätter hänga med mig här på bloggen, Instagram, Instatories, podden Stilsnack och på Facebook.

2019 ska jag utveckla mina inrednings- och Feng Shuitips till ännu mer rörligt material, även här på bloggen. Inte helt lätt, så ha tålamod, men jag tror det kommer bli superbra!

Personligen kommer jag jobba mer på balansen, ta hand om mig själv lite bättre, både själsligen och fysiskt. Jag är oerhört dålig på att ta egentid. Men en början är att jag redan anmält mig till tenniskurs. Jag ska alltså återuppta min tennis! (Något som jag spelade på elitnivå för många år sedan). Så kul! Ett annat löfte är att jag ska bli bättre på att effektivisera min jobbtid inom sociala medier, hitta nya former som gör allt enklare. I takt med att fler medier kommer, ställs också kraven på att man hittar förenklade former för att underhålla dem alla. 2019 ska också bli året då jag vänder blicken inåt istället för utåt med näsan i mobilen och surfrar runt i andras liv, istället för att vara närvarande i mitt eget.

Så tack kära läsare för 2018!  Nu ringer vi in det nya året. Ett år med glädje, optimism, medmänsklighet, kärlek och omtanke. Ett år då vi gemensamt tar ansvar för vår jord, öppnar våra hjärtan och vågar stå upp för våra åsikter.

Gott nytt 2019!

Stor kram på er och tack för att ni så flitigt tittar in är, kommenterar, sprider kärlek och glädje. Ni är fantastiska!

Ovan ser ni årets dukning!

Skål!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

22
95

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00