Klassiska inköp för en välklädd och hälsosam look i vår

Min önskelista 2019.

Skärmavbild 2019-01-03 kl. 11.41.51

Foto: Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

Ja, vad behöver man egentligen? Jag klarar mig fint med det jag har. Men nytt år och en invetering av min garderob säger mig att visa saker skulle sitta extra fint 2019 och underlätta mina kombinationsmöjligheter när det gäller klädvalen och främja min hälsa.

Ovan ser ni några riktiga klassiker som skulle leva med mig länge och väl, och vissa är nu även på rea.

Hårspänne med strasstenar från Lindex. Finns även i sköldpaddemönster för dig som är varm i dina färger.

• Min investering i år, skinnbyxor. De här ska jag prova! Supersnygga och en klassiker till såväl stickat som till vit skjorta. Såg dem redan tidigt i höst på Lindex pressevent men har inte slagit till. Ännu.

• Alltså denna dröm till tröja. Nu på rea! Så söt att jag smäller av!!!

• Ny datorväska, ja tack! Något jag behöver då min sprack i sömmarna strax innan jul och nu sjunger på sin sista vers. Ska jag investera i något får det bli den här klassikern. Så fin, och gillar färgen Clay extra mycket. Mer Add Simplicity kan det ju inte bli. Märke, Mulberry.

• Paolo Robertos bok ”Träna en kvart om dagen”. Maken och jag har bestämt oss och vi har redan börjat. Inga ursäkter, 15 minuter om dagen träning innan frukost och barn vaknar. Inga undanflykter, smidigt sätt att få träningen gjord, slippa passa tider, klasser, ta bilen till gym och strö bort flera timmar. Super! Vi lyssnade på framgångspodden under julledigheten där Paolo Roberto gästade programmet. Vi blev inspirerade och köpte boken bums! Nu såg jag att den också är på rea! Kom igen, kan jag, kan du! Nu kör vi! Lyssnar gör du här.

• Klassiska loafers från Flattered. Nu nersatta med 30%. Dessa superfina skor skulle göra alla mina outfits välklädda i vår.

Ha en fin fredag alla kära följare!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 

LOADING..