När julen åkt ut, glöm inte…

Inred med växtlighet.

När vi tar bort julen i våra hem tar vi även bort en hel del trä- och eldelement. Det skapar lätt en kall och kal inredning som ger en omysig känsla.

Glöm då inte att kompensera detta genom att addera mycket fräsch växtlighet. Ersätt granen med en stor grön växt. Blommande växter skapar såklart en mer vårlig känsla om du är ute efter det. Och elden? Belysning, är ett enkelt knep men varför inte göra som här? Metallen mässing som värmer inredningen som en glödhet sol utan att för den skull ta över. Det positiva är även att ”färgen” ger eld och värme till inredning, oavsett morgon eller kväll, och behöver inte vara på som en lampa för att tillhöra eldelementet.

Nedan finner ni några tips på inredning som tillhör trä-och elelementet! Klicka bara på produkten du är intresserad av så får du mer information, eller möjlighet att köpa den.

+ Created with APPRL

Varför jag har med randigt i kollaget? Randigt som form tillhör träelementet och ger en känsla av växtlighet till inredningen.

Förresten! Slå på radio p4 Malmöhus. Någon gång mellan 9-10 får ni höra mig ge tips om hur du kommer igång och rensa och skapa ordning och reda i ditt hem!

Önskar er en fin start på denna skolstarstvecka. Här har vi två hela dagar kvar och mysa innan allt drar igång igen.

Kram Jannice

Bild: House to homeInlägget innehåller adlinks

.

.