ANNONS

Till alla er som frågat – leopardkudde till kanonpris!

/

Leopardmönstrat kuddfodral till pangpris!

IMG_0212

Julen är ute och även om jag älskar den är det alltid härligt att lätta upp här hemma med ljusa toner igen.

Jag får många frågor kring vår leopardkudde i soffan. Den är köpt sedan många år tillbaka. En riktig favorit som inte finns längre. MEN till er alla som frågat om vart man kan hitta den, så såg jag nu att HM Home fått in denna, och till riktigt bra pris dessutom!! Kvalitet i rejäl canvas som känns snyggt, rejält och slitstarkt.

hmgoepprod

Leopardmönstrat kuddfodral från HM Home hittar du här.

Önskar er en fin tisdag! Sista dagen av ledighet här så den tar vi med ro. Snart vardag igen.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

7
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00