Till alla er som frågat – leopardkudde till kanonpris!

Leopardmönstrat kuddfodral till pangpris!

IMG_0212

Julen är ute och även om jag älskar den är det alltid härligt att lätta upp här hemma med ljusa toner igen.

Jag får många frågor kring vår leopardkudde i soffan. Den är köpt sedan många år tillbaka. En riktig favorit som inte finns längre. MEN till er alla som frågat om vart man kan hitta den, så såg jag nu att HM Home fått in denna, och till riktigt bra pris dessutom!! Kvalitet i rejäl canvas som känns snyggt, rejält och slitstarkt.

hmgoepprod

Leopardmönstrat kuddfodral från HM Home hittar du här.

Önskar er en fin tisdag! Sista dagen av ledighet här så den tar vi med ro. Snart vardag igen.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

 1. Louise skriver:

  Hej! Jag gillar verkligen din blogg och tycker att du har full koll på vad det gäller inredning 👌🏼 Så därför tänkte jag att du kanske skulle kunna hjälpa mig med ett dilemma 😅 vi ska ha ett stort kök med öppenplanlösning till vardagsrum. Köket ska ha mattsvarta luckor och en stor köksö med bänk som går lite åt det grå hållet. Nu har jag en känsla att väggarna inte ska vara vita.. Vad hade du valt för färg på väggarna? Jag förstår att det är svårt för dig att ge ett tydligt svar när du inte ser hur det ska se ut. Kram ☺️

  1. Kanske en ton av ljust grått. Några nyanser ljusare än den du har på bänken. Glöm inte brunt i korgar eller annat jord annars kommer det bli hårt och kallt 🙂 och så växtlighet. kram

   1. Louise skriver:

    Tack snälla för ditt svar 🤗

 2. Tina skriver:

  Kudden är slutsåld!

  1. Ah, så synd. Tur jag klickade hem en till mamma och pappa innan jag la ut den 😉 Både fått kickback tycker jag , hehe.. kram

 3. Anna skriver:

  Såg nu att både typsnitt och inledning verkar vara ändrat på bloggen till Wistrand igen, kanske såg jag fel tidigare.

  Hälsningar Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..