Dekorationsfigur och vacker färgsättning för våren

Dekorationsfigur inredning 2019.

b

Skulpturer är en av 2019 stora inredningstrender. Själv har jag alltid älskat att omge mig med byster och fina arvegods från min mormor och morfar. Jotex har nu fått in denna vackra för er som önskar en fin dekorationsfigur.

Skärmavbild 2019-01-08 kl. 09.19.48

Den här fina inspirationsbilden tycker jag sätter tonerna som jag vill omge mig med denna våren på ett fint summerande sätt.

Idag startar skolan för Charlie här och Celine ska till förskolan. Jag drar till studion och börjar plocka bort julskyltningen.

Grattis till världens bästa pappa och bror som har namnsdag idag, puss på er!

Ha nu en fin lille-lördag!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jotex
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

 

  1. Åsa skriver:

    Finns det möjlighet att få önska, så skulle jag vilja göra det😀 Hur tänker du kring inredning i ett uterum tex finns avlånga, runda och fyrkantiga massor av olika storlekar. Gärna ett reportage ang uterum.
    Ha en skön onsdag❤ Kram

    1. bra idé! Passande inlägg framöver. tack för tips och god fortsättning. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..