Så får du ditt hem lugnare och mer harmoniskt

Energi stoppare gör ditt rum lugnare

s5

Så här års när det är kalt och kallt ute är det lätt att känna de där rusande energierna i ett rum. Dessa energiflöden uppkommer i linjen mellan ett fönster och en dörr/eller annat fönster.

Att sitta i dessa flöden känns ofta obehagligt, lite kallt och man får ofta svårt att koppla av. Helt enkelt lite stressande. Men det finns lösning på problemet.

En gardin som hänger för en del av fönstret och bromsar energierna. En stor växt, eller som här, en rund dekoration som stoppar upp och som lugnar platsen. Det positiva med just denna dekoration är att mässingen också ger värme åt inredningen med sin guldgula ton.

Med detta sagt. Titta om du har någon plats hemma där du sällan sitter, eller som du inte trivs på. Analysera det och förbättra det med en chi-stoppare som gardin, matta, växt, eller större dekorationspryl.

Nu önskar jag den finaste av söndagar. Här ska jag pyssla lite hemma. Är sugen på en ny och fräsch känsla så jag får leta lite i linneförrådet och se vad jag har för kuddfodral och plädar som kan lätta upp hemmet! Först ut, sovrummet!

Stor kram på er,

Jannice

Bild 1: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Bild 2: Classic Collection/Roos Interior

 

.

.

 

 1. Sandra skriver:

  Otroligt fin dekoration till fönstret. Skulle gärna se mer tips på hur man snyggt dekorerad fönsterbrädor. Jag har tyvärr väldigt smala fönsterbrädor hemma och blir väldigt begränsad. Tack för en underbar blogg!

 2. Åsa skriver:

  Finns det nån enkel förklaring till varför man ALLTID vill ändra om eller förnya nått tex köpa massa ny inredning varje början på det nya året? Jag blir både tokig och stressad över detta, känner aldrig så resten av året, bara i början likadant varje nytt år😞😞 Ha en skön måndag❤ Kram

  1. Tror det är nytt år nya energier. Vi vill ju även så mycket annat. Ingen stress men man vill få ut det som stagnerat och känna ny enerergi. jag tror det är som alltid, yin och yang och kompensera. kram

   1. Åsa skriver:

    Tack för ditt svar❤

 3. Tess skriver:

  Hej!
  Köpte din kurs före jul och har nu gjort klart den. Blev så besviken på den för har man läst din blogg länge var det mest upprepning. Knappt några egentagna bilder och klippen sa inte så mycket alls. Lever på minimum och kände ändå att nä detta ska jag köpa som julklapp ändå till mig själv och nu känns bara att mina pengar är bortkastade och det är mycket pengar för mig. Din marknadsföring om kursen är vilseledande. Har skrivit till företaget om att försöka få tillbaka mina pengar men nää, det verkar inte gå …

  1. Det var verkligen trist att höra. Alla filmer 14 st är gjort i mitt hem med förklaringar som är exklusivt för bara min webbkurs. Mkt av text är ju feng shuins teori och jag kan ju inte förvränga den bara för att det ska kännas nytt. Tanken kring feng shui är densamma. Du får även quiz, samlat kompendie samt frågor. mvh jannice

   1. Tina skriver:

    Där ser man…. 😱 Jag var överförtjust av din kurs och har haft så stor nytta av den!

 4. Kicki skriver:

  Jättefin dekoration i fönstret, var kommer den ifrån? Eller den är kanske inte ny…

  1. Hihi.. det är länkat 🙂 Roos interior, kram på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..