ANNONS

Så lyckas du med din tavelvägg

/

Desenio tavelvägg

Insp8539_1

Några saker att tänka på när du ska få till den där lyckade tavelväggen.

  1. Låt tavelväggen spegla din personlighet. Som här. Temat är minimalism med grafisk design, stramt och ljust. Håll ihop temat.
  2. Bind samman tavelväggen med övrig inredning. Här tar man upp tavlornas kulörer på kuddarna och träramen ut i dekorationen på rummet, samt valet av blomma som upprepar den strama enkla känslan. Lyft ut tavelväggen i rummet.
  3. Tänk motsatsförhållanden även här. Kantigt mot runt. Mörkt mot ljust. Högt mot avlångt osv.
  4. Följ linjerna på möbleringen. Här har man valt att hänga tavlorna långt ner, ursnyggt! Det blir som en fondvägg. Ingen linjen utan de har fått sväva både uppåt och neråt.  Det gör att bredden ökar i rummet. Hade man haft rak nederkant hade rummet upplevts högre. Rak överkant, minskar takhöjden. Den här hängningen gör också att rummet ”busas till” något och gör det hela lite mer ”operfekt” och därmed intressant.

Önskar er en fin lördag!

Kram Jannice

Bild: Desenio

.

.

6
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00