ANNONS

Enkelt budgettips som skapar vårkänsla i ditt vardagsrum

/

Enkelt budgettips som skapar vårkänsla i ditt vardagsrum.

vårfix till inredningen

Ljusare toner skapar genast en ny känsla till ditt hem. Ett enkelt knep som inte behöver kosta skjortan är att ta bort den mörkaste kudden eller pläden i soffan och ersätta den med en ljusare ton i färgskalan du jobbar med.

Se i exemplet nedan, som tar upp ovanståendes kulörval fint. Där hade jag tagit bort den mörkt bruna tonen (som kan vara pläden i ovanstående bild) och ersatt den med någon av de pudriga tonerna inom cirkeln.

vår känsla i inredningen kulörer

Extra effekt blir det med en bukett på bordet i några vårliga toner och skirt utförande. Blommor förstärker känslan. Se bara ovanstående kulörmoodboard med körsbärsblommorna. Visst blir känslan en helt annan nu än om vi tillsatt några mörka dahlior i brända toner.

Så efter att ha bytt ut pläden på första bilden och satt en vårlig kvist i vasen skulle känslan blir mer ljus och flirta med varmare månader.

Så testa där hemma, byt ut en kudde eller pläd mot någon ljusare variant, samt köp en vårlig bukett som matchar och vips har du fått in våren i vardagsrummet.

Glöm inte!
Idag är jag och Katarina igång igen med podden Stilsnack efter julledigheten! Idag pratar vi om 2019 års trender, vad gillar vi, vad gillar vi inte och vad tror vi om året när det gäller inredning och mode? Lyssnar gör du HÄR.

Kram Jannice

Bilder: Pinterest, moodbord omgjord av Jannice Wistrand.

.

.

6
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00