ANNONS

Ge din arbetsplats energi, skapa ordning och få arbetsro

/

Måndag morgon i studion.

IMG_0262

Godmorgon! Åter måndag och jag hoppas ni haft en skön helg. Ni har väl inte missat att jag och Katarina är igång med podden Stilsnack igen efter juluppehåll! Veckans avsnitt som handlar om 2019 års trender i mode och inredning (och vad vi tycker om dem) kan ni lyssna på HÄR.

Tänkte på det här med att vi så gärna vill ha nystart i början av året. Ett ställe vi befinner oss mycket på är ju jobbet. Vikten av att ha det fint omkring sig även här är något vi ofta glömmer, även om vi lägger nästan lägger lika mycket tid vaket tillstånd här om dagarna som hemma.

Idag visar forskning att struktur och ordning på jobbet ökar effektiviteten.

Att göra det lite trevligt på sin arbetsplats är inte så svårt. Här kommer mina bästa tips!

  1. Rensa – låt bara det du jobbar med vara synligt. Skapar mappar och struktur. Det är a och o för att du ska finna arbetsro. Låt inga lösa papper ska oordning. Sätt dem i pärmar och sedan bakom dold förvaring.
  2. Unna dig en fin anteckningsbok, kalender, pärmar och boxar som håller ett samlat intryck. Det blir som dekorationen och sätter stilen på din arbetsplats. Välj gärna din favoritfärg eller den kulör du känner extra mycket för just nu. Ofta är det den du behöver för att skapa balans. Bookbinders Design har många fina, och min favorit.
  3. Unna dig en växt, en fin vas med en kvist i från naturen eller en bukett blommor.
  4. Tänd ett ljus som skapar eldelement och energi till din arbetsplats.

Skärmavbild 2019-01-17 kl. 10.57.04

Här är några fina saker till kontoret som jag hittade och som kan ge din arbetsplats lite extra energi så här års.

Önskar er en fin start på denna!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

6
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00