ANNONS

Mönster i påslakanet – möt upp med enfärgat

/

Mönstrat påslakan.

mönster i sovrummet

Om du är rädd för att ett mönstrat påslakan i sovrummet ska bli för oroligt. Möt bara upp med enfärgat i resten av textilierna. Här har man utgått från härligt mönster av palmer och fåglar, som tonas ner av den vackra gröna sammetsgaveln och några kuddar som tar upp kulörerna i påslakanet. För en mer vårlig inredning, tar du bara bort den mörka pläden och vips blir känslan lättare. Fler bäddtextilierna hittar du här.

Nu blir det fotbollsturnering här med lillkillen!!

Ha en fin lördag!

Kram Jannice

Bild: HM Home

.

.

2
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00