På plats i Stockholm

Stockholms bästa.

PANORAMA_SUITE-1

En hälsning härifrån Stockholm. Jag och Katarina checkade igår in här på ljuvliga Nobis. Lite träning på gymmet imorse, och snart frukost. Ah så mysigt!

Idag väntar poddinspelningar och lunchevent med Hästen. Under lunchen presenteras Hästen sitt nya designsamarbete med haute couturedesignern Lars Nilsson. Lunchen hostas av Emilia de Poret. Ska bli kul!

Ikväll är det Elle Decoration Swedish Design Awards. Där jag är en av finalisterna till priset ”Årets Influencer”. Jag och Katarina kommer bli fixade av bästa Larsson Lange. Så häng med oss på instatsories under dagen på både @stilsnack men också på min egna Instagram så klart, @addsimplicity

En fin måndag önskar jag er alla, så hoppas jag vi ses i vimlet på Instagram!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Karin skriver:

  Håller tummarna för dig ikväll!!! Ha en härlig dag!

 2. Linda skriver:

  Hej!
  Spännande att följa er i Sth!
  En liten fråga….du tipsade om oljan till håret häromdagen. Vad använder du för stylingprodukter, favoriter där?
  Ha en fin vecka i storstan!
  /Linda

  1. Tack gulliga. Jag har den oljan annars har jag reddens blå serie och den anti snap. kan blogga om det någon gång. kram

   1. Linda skriver:

    Tack för svar!
    Ja, gör gärna det!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..