Tapetkärlek…

Tapeter Linen från Boråstapeter…

ge1sig4rodqjaazzx6zv

Ni som följt mig här en tid på bloggen vet att jag älskar tapeter. Dock är jag kräsen, på både vackra bilder, material, mönster och kulör. Men Boråstapeters Linen kvalade in på bloggen tveklöst! Kollektionen har fått nya färger. Så vackra och vilka fina stämningsfulla bilder. Harmoni när det är som bäst.

rgeyocwcjho3zri5knj4

Boråstapeters klassiska tapetkollektion Linen har uppdaterats i en ny version. Inspirationen är hämtad från den svenska naturen, allt från årstidernas stämningar till material, växtlighet och mineraler. Färgskalan är uppdaterad och skapar nya möjligheter att inreda med behagliga kulörer till rummets alla fyra väggar.

gtkumdlsopjaqtnude6a

dst6btezijhxqrebtozp

Härligt med de mörkare nyanserna som kan ge hemmet en omslutande trygghet och stämningar.

ah4szq4guurkluyjppfn

uzt6zhovr6zgmh0l2fn6

hkyrfrshizckjnsda3fr

fm0g8kfwifuweo4hp5iy

Med variationer i djupaste lila, gråsvart, blå och grön genom färgerna Dark Plum, Aged Black, Night Blue, Deep Forest, Blueberry Ink, Dark Jade och Foliage Green. Kollektionen har stort fokus på harmoni och värme och den neutrala färgpaletten är också kompletterad med flera naturliga och varma linne-beige och gyllene kulörer såsom Pure Linen, Dark Linen, Linen Beige, och Golden Linen.

Kollektionen har 17 nya nyanser och innehåller totalt 36 färger och finns i butik nu, för 379 kr per rulle.

matsal-tapet-spegel-matsalbord-gardin-2

Själv har jag Linen Airy Grey i vår matsal och är väldigt nöjd med både kulören och den strukturen den ger i rummet!

Kram på er,
Jannice

Pressbilder: Boråstapeter
Sista bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 1. Carina skriver:

  Önskar att du hade mindre bilder! Man får scrolla enormt…
  Mvh Carina

 2. Karin skriver:

  Intressanta vackra bilder som jag tror handlar om tapeter men det är lamporna som är framträdande 🙂 kanske tapeterna inte har så mycket att säga eller är en alldeles utmärkt och vacker neutral backdrop. Bildspråk och kommunikation är spännande.

 3. Tina skriver:

  Kan du tipsa om var man kan hitta linnegardiner i natur? De får gärna vara i lite grövre linne för jag tänkte ha dom i min lilla frukostvrå i köket tillsammans med betonggrå väggfärg, svarta hyllor och svart runt bord i västerläge…. Tusen TACK på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..