Lite vårkänsla i tv-rummet…

Viscose Matta från classic collection I vardagsrummet

Vårljus i vårt vardagsrum, även kallat tv-rummet! Och nya golvet som jag är så glad för, som vi la in förra året vid den här tiden tror jag (det ni ser ni till höger är plattorna framför den öppna spisen, även de är bytta).

Jag får många frågor om vår matta i vardagsrummet och den är från Classic Collection. Materialet är Tencel vilket gör att den tar upp ljuset på ett så vackert sätt.

Kulören heter Mullvad. Den är så där vackert gråaktig med en liten brun ton som jordar och gör det fint till vita soffan och de svarta kontrasterna.

Det enda jag gjort i detta rum är att byta ut en kudde, en pläd och satt magnoliakvist på bordet och vips blev det lite vårfeeling.

Ha nu en fin start på denna vecka och glöm inte att vi har nytt poddavsnitt ute på STILSNACK. Det är avsnittet från Stockholm, Designveckan, prepp inför Elle-galan och där den klassiska filmrepliken ”och när ska vi lämna rummet” blir en verklighet. Oh my! Lyssna gör ni direkt HÄR.

Kram Jannice

 

Inköpslista med länkar:
Golv, Pergo Sensation, Bergåse Färg Vägg Golv
Matta Classic Collection
Bord, Enkla Ting
Soffa, Room
Lila kudde Newport
Pläd, Himla
Lampa, 

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

 

 

 1. Ann skriver:

  Jag reagerade inte på att pallen ligger ”utanför”. Tvärtom tycker jag det är fint att mattan har sin storlek så att inte förvaringsmöbeln blir helt inkluderad i sittgruppsområdet,

 2. Hej! Men de svarta klinkerplattorna, så mjuka i formen. Är det komposit eller riktiga skiffer? Jag söker just skifferaktiga klinkers till golvet i entreen. Vilken tillverkare är det? 🙂

 3. Maria skriver:

  Och varför är mattan för liten? Varför ska pallen halka utanför?

  1. Mattan är megastor 3,5 x 2,5 meter. två tassar på eller hela möbeln gäller som inredningsterm. Här har jag valt att ha 2 tassar av varje möbel på. Eftersom både soffa och fåtölj har det. Skulle man ha puffen på skulle alla möbler vara ”inom” mattan…

   1. Maria skriver:

    Kul att veta ”alla möbler inom mattan” eller 2 ben på! Tyckte också det såg konstigt ut med pallen utanför.

 4. Lotta skriver:

  Åå så snyggt! Den coola taklampan – varifrån är den?😍

 5. Härligt, vackert o stilfullt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..