ANNONS

Det här med att gardiner gör skillnad…

/

Med och utan gardiner i ett vardagsrum.

IMG_2812

Här är en bild från våra vänners hem som jag hjälper med lite tips och inredning då och då. Jag har försökt och övertyga dem länge att de ska hänga upp gardiner (hehe) och nu så, trägen vinner, för nu är gardinerna är uppe. Min väninna tog mobilbilder på före och efter. Vad tycker ni?

Ovan ser ni matsalen före…

IMG_2832

Och så här blev det med gardiner. Upphängda från taket och rejält tilltagna på väggsidorna.

Visst blev det fint!? Bästa sättet att skapa en lyxig pampig känsla. Rummet ser mer färdigt ut och känslan lugnare när man sitter kring bordet.

Gardinerna är Ikeas MajGull, som jag ofta rekommenderar till kunder och som jag själv har hemma, i studion och i stylingar jag gör. Finns i fler färger och fungerar som mörkläggningsgardin. Priset? 299 kr för 2 st längder!

Önskar er en fin fredag och trevlig helg!

Kram Jannice

Bild: Jeanette Stenberg

.

.

34
114

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00