ANNONS

Lite extra kärlek till badrummet…

/

Badrumsinspiration

cq5dam.web.1960.1290-2

Att fixa till badrummet och göra den lite extra inbjudande är ett bra sätt att få in ny energi i hemmet. Tänk så mycket som vi vistas där. Vi börjar vår morgon och avslutar vår dag i detta rum, så se till att den andas rofylldhet och omhändertagande.

cq5dam.web.1960.1290-3

De fina vita handdukarna på bilden hittar ni här. Likaså vasen och doftpinnarna.

Att göra badrummet extra fint behöver inte betyda en massa extra kostnader. Rent och fräscht, stängt toalock (japp det är Feng Shuin mycket strikt med, inga öppningar till sunkiga energier), och en fräsch kvist på handfatskanten. Investera i ett par sköna badlakan, två uppsättningar. Mer behövs inte. Gamla varianter har ungarna med sig till sim, skolgympan och annat där det inte vore hela världen om de försvann.

Här har ni några tips på hur ni enkelt kan fräscha upp det ack så bortglömda badrummet. Allt har jag hittat hos HM Home, som jag tycker har en grym kollektion i år. Lätt för alla att beställa hem från nätet, till bra pris. Kolla in deras Classic Collection om du vill investera i snygga basgrejer.

Skärmavbild 2019-02-22 kl. 12.03.50

Morgonrock
Tvålpump med tillbehör
Handduk, vit med svart mönster.
Handlotion
Vas
Badrumsmatta

cq5dam.web.1960.1290

Hoppas ni får en fin fredag och en riktigt trevlig helg och glöm inte ge lite extra kärlek till ert badrum, det ska jag göra.

Stor kram

Kram Jannice

Bilder: HM Home
Kollage:Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

4
68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00