ANNONS

Vårt sovrum – fixa stilen…

/

Sovrum.

IMG_1684

Jag har mått många förfrågningar hur man kan fixa stilen till budgetpris. Gärna den populära ”Slettvoll-stilen”. Detta inspirerade mig imorse när jag låg i sängen, läste tidningen och blickade ut över sovrummet. Så här kommer en plats i vårt sovrum (kan ju lika gärna fungera som arbetsrum) hur ni kan fixa stilen till budgetpris. Hoppas ni gillar!

Skärmavbild 2019-02-23 kl. 11.12.02

Bordslampa, Mio.
Mörkläggningsgardin, Ikea.
Korall, Jotex.
Stol, Valleta finns hos Ellos.
Kruka, HM Home.
Tavlan hittar du här.

__________

Ha nu en fin lördag! Här i Skåne skiner solen och det är vårvarmt! Love it!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

8
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00