ANNONS

Soffor och kroppsformer…

/

Veckans poddavsnitt på stilsnack!

img_0729-2

I veckans poddavsnitt delar jag med mig av min soffguide! Vad har färg, form och material för betydelse i valet? Var kan man ha soffa i sitt hem och tips på olika möbleringar? Ha gärna med min soffguide till hands när du lyssnar. (Soffa, och matta från Layered.

IMG_1785

Katarina pratar om sitt ack så populära ämne bland lyssnarna, kroppsformer. Vilken kroppsform är du? Vad passar du bäst i för snitt och vilken av vårens trender passar just din kroppsform? Själv ska jag tydligen valsa runt i mina paperbagbyxor (ovan) hela året. Och det gör jag gärna!

Lyssnar gör du här!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Inköpsställen:
Paperbagbyxor (finns i fler färger), HM
T-shirt och väska, Karl Lagerlfeldt
Kofta Kapp Ahl
Stövlett, Zara
Scarf, Lindex

Katarinas outfit från Zara

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

2
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00